Modern ruim nieuw luxe appartement aan water én Zee

11 Januari 2021 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

€ 0.00

Soms heb je een droom, die hadden wij ook! Een mooi tweede huis, in Spanje of Turkije, Italië? Het werd Westkapelle! Dat deze stek ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd werd hoorden wij pas later maar..., het waren de nieuwbouw vakantieappartementen gesitueerd in een drietal imponerende herenhuizen direct aan de monumentale Kreek van Westkapelle - op slechts enkele minuten lopen van strand en zee!

Best wel een beetje trots presenteren wij u een prachtig appartement: ruim, gezellig ingericht en voorzien van alle comfort en luxe!

Laat u verrassen en verbaas u over de bijzondere locatie met haar geweldige uitzicht! Bij aankomst is de Kreek uw eerste wauwh momwnt! Een prachtig vergezicht met aan de horizon de duinen, helmgras en het strand. Of u nu kiest voor een zonnige strandvakantie, een midweek of gewoon een lekker weekend uitwaaien aan zee; deze stek zal u prima bevallen.

Alvast even voorpret? Kijk u gerust op onze website. Duidelijke en eerlijke foto's van ons sfeervol appartement, maar ook de fraaie plaatjes van de omgeving, natuur, water, zee, rust en de ruimte. Zeker weten dat ons appartement en de unieke stek ook u zal verrassen en verbazen!
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180