Vakantiehuis met tuin te huur in Málaga 7 min. van strand

9 Juli 2021 - Floortje Wartenbergh

€ 50.00

Vakantiehuis Casa Los Gielos ligt in de authentieke visserswijk El Palo, aan de oostkant van Málaga. Zeer rustig gelegen, terwijl je toch heel dicht bij de boulevard en het strand zit.

AANBIEDING: boek je vóór 1 mei 2017, dan betaal je voor verblijf van een week €300.

Het huisje heeft een grote slaapkamer met een ruim 2-persoonsbed (1.60m) en een kleine slaapkamer met 2-peroonsbed (1.40m). De bedden zijn opgemaakt bij aankomst.

Er is een ruime woon--/eetkamer met bank, eettafel en stoelen. De keuken is voorzien van een gaskooktoestel, senseo apparaat en grote koelkast. In de badkamer met douche en toilet liggen er al handdoeken voor je klaar. De overdekte patio en besloten tuin zijn heerlijke plekken om te eten en te relaxen.

Een wandeling van zo'n 7 minuten brengt je naar de boulevard en het strand. Langs de boulevard zjn vele eettentjes waar je met uitzicht op zee kunt eten. De bekende sardinas worden voor je geroosterd op BBQ bootjes.....

Vanaf het huis loop je in een paar minuten naar de bushalte die je in 15 min. naar het prachtige stadcentrum van Málaga brengt. Daar vindt je vele musea, nòg meer leuke eettentjes en een sfeervol centrum waar je heerlijk door kunt slenteren, mooie gebouwen bekijken, de overdekte markt bezoeken en winkelen.
Er zijn ook twee fietsen bij het huis, waarmee je langs de kust kunt fietsen en uiteraard ook naar het centrum.

De huurprijs is €50 p.n. bij een verblijf van minimaal 7 nachten, €70 p.n. bij een verblijf van minimaal 3 nachten.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wifi
Airco

Regio
Costa del Sol

Ligging
Aan zee

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4

Het huisje ligt in de visserswijk El Palo, aan de oostkant van Malaga, een heerlijke stad aan zee in het zuiden van Spanje. Het ligt heel rustig, maar je bent wel dicht bij de kust met alle gezellige vakantiedrukte. In de wijk zijn op loopafstand veel winkels voor de dagelijkse boodschappen en restaurantjes om uit eten te gaan. Er is een zeer frequente busdienst (halte 5 min. lopen) die je in 15 naar het centrum van de stad brengt.