Je blijft toch niet in de regen zitten als je ook de zon op kunt zoeken? Welkom in El Andaluz, dubbele gedecoreerde caravan op Finca Fahala Bohemian Style Glamping in Andalusie, Zuid Spanje

7 Juli 2021 - Floortje Wartenbergh

€ 70.00

In het zuiden van Spanje, op 20 autominuten van de stad Malaga kun je verblijven in El Andaluz op onze kleinschalige glamping in Boheemse stijl. Overdag een zonovergoten paradijs, 's avonds, als de Marrokkaanse lantaarns aangaan, een sprookje uit 1001 nachten...

El Andaluz bestaat uit twee caravans, verbonden door een groot overdekt terras.

Een caravan is ingericht als slaapcaravan met twee 2-persoonsbedden, de andere als leefcaravan met twee dubbele treinzitten, waarvan eventueel ook een extra slaapplek gemaakt kan worden.

Het grote overdekte terras is ingericht met een buitenkeuken met grote koel/vrieskast, een grote eettafel en een loungebed voor de siësta.

Op het land is een sanitairgebouw met douches, toiletten, wasbakken en afwasgelegenheid.

Voor de caravan is de 'playa': een strandje met diverse zitplekken onder de Jaccarandabomen, BBQ-s, een badminton/volleybalnet en speeltoestellen.

Het grote zwembad met ligweide biedt plaats aan iedereen. De loungebedden en de boomhut zijn heerlijke plekken om te ontspannen.

Je kunt geheel zelfvoorzienend vakantie vieren, maar ook gebruik maken van onze ontbijt-, lunch en/of dinerservice.

Genoemde prijs is per nacht voor maximaal 4 personen.

Voor meer info: www.fincafahala.nl

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Koelkast
Wifi
Airco
Vriezer
Barbecue

Regio
Costa del Sol

Ligging
Landelijk

Aantal Personen
Maximaal: 4

Finca Fahala ligt net buiten het dorp Cártama, op 20 autominuten van het vliegveld van Málaga. Het is rustig gelegen terwijl je toch snel bij de grote weg bent om naar de kust, verder de bergen in of de prachtige steden van Andalusië te gaan. Het ligt in de Guadalhorce vallei en vanaf de finca heb je een prachtig uitzicht om de omringende bergen. Je rijdt in een half uurtje naar het strand, grote steden als Sevilla, Cordoba en Granada zijn goed als dagtip te doen en vergeet ook de prachtige meren bij Ardales niet! Wij voorzien onze gasten graag van tips, er is voor elk wat wils in deze omgeving!