Heerlijke B&B in Zuid-West Frankrijk

6 Juli 2021 - Fontaine

€ 80.00

Domaine la Fontaine is een accommodatie in Zuid-West Frankrijk met vijf geheel gerenoveerde kamers met eigen badkamer (één met ligbad), smaakvol ingericht, in een sfeervol 19e eeuws Charentaise huis. Er is een eetkamer en een gezellige salon voor gemeenschappelijk gebruik, met satelliet TV, open haard, piano en een goed gevulde boekenkast. Eén van de kamers is geschikt voor rolstoelgebruikers.
Voor alle gasten van Domaine la Fontaine is er het beveiligde en verwarmde zwembad, terras met ligstoelen, een grote gemeenschappelijke tuin met enkele speeltoestellen, pick-nick tafels, BBQ’s en voldoende parkeerruimte. In alle gebouwen en op het hele terrein is gratis WiFi beschikbaar.
Een aantal keren per week bieden wij ‘table d’hôtes’. Dan koken we voor onze gasten en kun je bij ons aan tafel aanschuiven. Dat dat vergezeld gaat van een goed glas spreekt voor zich.
Aan de rand van een klein dorpje in een rustige omgeving en met een indrukwekkend uitzicht over een weidse vallei kun je hier genieten van de dingen die het leven goed maken.
Kijk op onze website voor meer informatie en foto's. En neem gerust contact op om te informeren naar onze beschikbaarheid.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Wifi

Regio
Atlantische kust

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 12

De Atlantische kust met de prachtige stranden ligt op 45 minuten rijden, met onderweg schilderachtige dorpjes en soms kleurrijke jachthavens omringd door restaurantjes en zonnige terrasjes. Daar vind je ook de steden Royan en La Rochelle en eilanden Île d’Oléron en Île de Ré. Vele fiets- en wandelroutes en ook het grote natuurgebied Vitrezay, met zijn indrukwekkende flora en fauna. Op 45 minuten noordelijk van Soubran liggen twee steden, te weten Cognac met de beroemde cognachuizen die bezocht kunnen worden en de oude Romaanse stad Saintes met prachtige gebouwen uit een rijk verleden. Bordeaux, stad met grandeur – ook wel petit Paris genoemd – met de Rue St. Cathérine, de langste winkelstraat van Europa.