Luxe bungalow met prive sauna in bosrijke omgeving

6 Juli 2021 - Henriette Petersen

€ 80.00

Onze luxe bungalow midden in een bosrijke omgeving is een ideale plek om van de rust, natuur en elkaar te genieten. En als extra: de bungalow beschikt over een prive sauna!

Een lichte inrichting voorzien van alle gemakken. Grote eettafel waar je uitgebreid en lekker lang kan tafelen. Genieten van de maaltijd welke gemaakt kan worden in de keuken welke is voorzien van alle gemakken. De woonkamer is voorzien van een tweetal grote banken en stoelen en niet te vergeten een flatscreen en muziekinstallatie. Op de eerste etage bevindt zich naast de 3 slaapkamers (voorzien van tv) een tweetal badkamers waarvan één voorzien van bad en één voorzien van sauna en douche.

Bij boeking van de bungalow ontvangt u per persoon een gratis dagkaart voor het zwembad dat zich net buiten het park bevindt. Dit is op 3 minuten loopafstand. Tegen kleine vergoeding kunt u hier ook nog gebruikmaken van de spa en welness. Verder bevindt zich op het park een restaurant, een bar, een supermarktje, bowlingbanen en indoor-speeltuin. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de fietsverhuur, midgetgolfbaan, gratis sport en animatie, kids club, en een aantal speeltuinen en sport/speelvelden.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi

Ligging
Landelijk

Type
Bungalow

Soort
Te huur

Regio
Noord-Duitsland

Aantal personen
Maximaal: 7

De omgeving is een bosrijke, glooiende omgeving. op 15 min van de bungalow is een heerlijk authentiek Italiaans restaurant.In het centrum van Bad Bentheim kunt u het oude kasteel aanschouwen en bezoeken. Tijdens een bezoek voelen de kleinste zich een echte ridder of prinses. Tevens is er het dierenpark Nordhorn om te bezoeken. Op 20 minuten rijden bevinden zich de steden Hengelo en Enschede. De bungalow is makkelijk te bereiken met de auto. Eveneens kunt u de bungalow bereiken per trein en aansluitend de bus.