Tunneltent

2 Juni 2020 - Hendrik Smits

Direct te boeken!

Wij verhuren  3 compleet ingerichte tenten welke o.a. voorzien zijn van bedden (1x tweepersoons & 2x éénpersoons), kooktoestel, koelkast, koffiezetapparaat, servies enz.
De tenten staan langs de rivier de Nagold maar zijn d.m.v. een haag goed afgescheiden van de rivier.  Alle tenten staan in de buurt van de speeltuin en zwembad, de ideale plek voor uw kinderen. De tenten zijn voorzien van een houten bodem wat extra comfort biedt.

 

Aanwezig in verblijf
Koelkast
Wifi

Regio
Zwarte Woud

Type tent
Overige tenten

Ligging
Aan rivier of meer

Aantal Personen
Maximaal: 4

Camping Carpe Diem ligt aan het riviertje de Nagold, aan de rand van het lieflijke middeleeuwse plaatsje Wildberg. Het is centraal gelegen in het "Nord-Schwarzwald" tussen de authentieke stadjes Calw en Nagold in. Omgeven door een prachtig landschap met weiden en uitgestrekte bossen, heldere beekjes en riviertjes. De directe omgeving biedt voor elk wat wils. Wandelen, fietsen, zwemmen, dierenparken, musea, visvijvers;rust of avontuur, een ieder komt hier aan zijn trekken! Ook de vele schitterende grotere en kleinere plaatsen in de omgeving zijn zeker een bezoekje waard.