Kamperen bij de boer in Ommen (Hart van het Vechtdal Overijssel)

25 Oktober 2019 - Gezina de Lange-Nabers

€ 16.00

Boerencamping Het Varsenerveld ligt middenin het prachtige Overijsselse Vechtdal. Een groene omgeving met het bos op loopafstand.
Op zoek naar een avontuurlijke vakantiebestemming? Kom dan kamperen bij de boer! Boerderijcamping Het Varsenerveld ligt middenin het prachtige Overijsselse Vechtdal. Vanaf de camping in Ommen fietst of wandelt u zo de bosrijke omgeving van dit mooie stukje Nederland in. Ook ligt het gezellige centrum van Ommen op slechts drie kilometer van de camping.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Speeltuin
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Soort camping
Boerencamping

Omvang
< 50 plaatsen

Regio
Overijssel

Ligging
Landelijk

In de prachtige omgeving van Ommen kun je heerlijk wandelen door het Ommerbos en Stegeren over de Stuw door naar Junne, Beerze en weer terug. Je wandelt door prachtige natuurgebieden over onverharde en smalle wandelpaden. Wil je s'avonds nog even een ommetje maken, vanaf onze boerderij-camping wandel je het natuurgebied het Varsenerveld. Mijn passie is om met mijn driewielligfiets heerlijk langs Rivier de Vecht richting Zwolle te gaan, onderweg in een van pittoreske dorpjes lunchen en over de Lemelerberg weer richting huis de boerencamping.