Overnachten in de Oud Hollandse Stacaravan

19 Juni 2021 - N.A. Roelofsen

€ 160.00

Bij Camping Craneburcht vindt u Restaurant de Wipkip.
Een kiprestaurant waar nog voor een kiplekkere prijs gegeten kan worden, naast kip hebben wij ook andere heerlijke gerechten, zoals wild, vis en vegetarische gerechten.

Het is magnifiek gelegen in het uiterste puntje van Flevoland, tegen Overijssel en Friesland, tegenover het Kuinderbos en naast het leuke dorpje Kuinre.
Wij hebben voor u prachtige fietsroutes, ook door de Weerribben.

Proef de sfeer van toen, met de geruite gordijntjes, Keulse potten, oliestelletjes.....

De Oud Hollandse stacaravan is uitstekend geschikt als logeerplek voor een gezin met 2 kinderen. Voor ouders is er een 2 persoons bed, voor de kinderen een gezellig stapelbed. Bestaat uw gezelschap uit meer personen? Geen probleem! In het zitgedeelte staat een slaapbank die uitgeklapt slaapgelegenheid biedt voor 2 personen. De stacaravan is zo geschikt voor maximaal 6 personen.
Willen opa en oma in hun eigen toercaravan of camper in de buurt van deze stacaravan staan, daarvoor is ook voldoende ruimte.

 

Aanwezig in verblijf
Televisie

Regio
Flevoland

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 6

In het uiterste puntje van Flevoland, vlak tegen Overijssel en Friesland, natuurpark De Weerribben en tegenover het Kuinderbos, vindt u Restaurant De Wipkip. De Voormalige boerderij is omgebouwd tot sfeervol restaurant met kipthema en ligt recht tegenover het Kuinderbos, ook uw hond is welkom. Na uw wandel-, fiets- of mountainbiketocht kunt u uitrusten in het gemoedelijke restaurant, of op het zonnige terras. U bent welkom voor koffie, lunch of diner. Specialiteit zijn diverse kipgerechten, daarnaast biedt restaurant De Wipkip ook vlees, vis, wild en vegetarische gerechten. Tijdens de Tulpenroute en zomervakantie is het restaurant dagelijks open vanaf 10.00 uur. Overnachten is mogelijk op bijbehorende Camping Craneburcht. Uw hond is hier ook welkom.