Vakantiehuis het Bonte Koetje in Egmond-Binnen

14 Juni 2021 - Jeanine

€ 900.00

Een heerlijk vakantiehuis met luxe keuken en badkamer, midden in het gezellige dorp Egmond-Binnen. Rustig maar toch centraal gelegen. En maar 2,7 km van het strand en de zee. U kunt binnen 10 minuten op het strand zijn, met de auto of door het duin met de fiets. Het huis is voor 4 personen geschikt.
Vakantiehuis het Bonte Koetje bestaat uit een entrée, gasten wc, woonkamer met grote ruime luxe keuken en een gezellige tuin met een tuinhuis en schuur om uw fietsen te stallen.
Op de 1e verdieping bevinden zich de 2 slaapkamers en een luxe badkamer. Verder beschikt het huis over een wasmachine. Deze privéwoning wordt alleen in de zomer verhuurd van 20-07 tot en met 10-08-19.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi

Ligging
Aan zee

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Noord-Holland

Aantal personen
Maximaal: 4

Egmond-Binnen is een gezellig klein dorpje, waar u geen parkeergeld hoeft te betalen en zo naar het strand fietst. U bent binnen 10 minuten aangekomen in Egmond aan Zee of Egmond-Binnen strand. Alkmaar is de moeite waard te bezoeken met de kaasmarkt die iedere vrijdag van april t/m oktober plaats vindt in het centrum. Ook Amsterdam, Zaanse Schans , Haarlem of Bergen zijn makkelijk te bereiken vanuit Egmond Binnen.