Canarische huisjes op Tenerife

10 Oktober 2018 - Corine

€ 70.00

Finca Las Breveritas bevindt zich in een agrarisch gebied op 500 meter boven zeeniveau. Tussen de typische wijngaarden van de streek (Denomonicacion de Origen Icoden Daute) ervaart u spectaculaire panoramische uitzichten.

Subtropische planten bepalen het karakter van de tuin, die ‘s avonds wordt verlicht. De tuin herbergt diverse gedeelten, zoals een zonneterras aan het zwembad. Het schept een ideale sfeer voor recreatie en ontspanning.

Tevens hebben we een terras waar een telescoop staat. Hier kunnen onze gasten genieten van het beste uitzicht op de Teide en de oceaan.

Op een terrein van circa 3000 vierkante meter, gelegen in een beschermd natuurgebied (Cueva del Viento), bevinden zich onze drie casas. Wij hebben deze honderd jaar oude huisjes met respect voor de traditionele Canarische bouwstijl gerestaureerd.
We hebben hiernaast een houten vakantiehuis gebouwd, ook ideaal voor uw vrije tijd en ontspanning.

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi
Zwembad
Huisdieren toegestaan

Regio
Canarische Eilanden

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 2

Ons landelijke complex is gelegen in het beschermd natuurgebied Cueva del Viento. Dit gebied bevindt zich tussen de Atlantische Oceaan en de majestueuze Teide (Noord Tenerife). Het gebied is het meest schilderachtige gebied van het eiland en maakt deel uit van de gemeente Icod de los Vinos.