La Bougainville, Curacao

28 Mei 2020 - Hermien Visscher

€ 60.00

B&B Hacienda la Bougainville is een klein en gemoedelijk “vakantieresort” met 5 kamers met eigen badkamers voor maximaal 12 personen. Wij staan voor al uw vragen klaar en kunnen u voorzien van een heerlijk, gevarieerd en vers ontbijt. Tevens streven we ernaar om 2 keer per week voor onze gasten te koken en mee te eten, table d’hôte. Geen luxueus eten maar gewoon lekker eten “wat de pot schaft”. Of gezellig een keer BBQ-en met z’n allen, naar gelang de wensen van onze gasten.

Wilt u liever zelf uw ontbijt klaar maken of een maaltijd koken ook dat is mogelijk bij La Bougainville.
La Bougainville is een B&B waar u veel privacy heeft maar ook het thuisgevoel en de gemoedelijkheid van een b&b kunt beleven.

Bent u op zoek naar een appartement of b&b, bij ons vindt u de combinatie van beiden.

Hacienda La Bougainville ligt lekker rustig midden in de natuur maar de “drukte” van leuke restaurants en het strand is op slechts 15 autominuten verwijderd.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Wifi
Airco

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 12

B&B Hacienda La Bougainville is rustig gelegen, midden in de natuur. Aan het einde van de straat is de struisvogelfarm en de St. Joris baai waar veel word gekitesurft. Naast de B&B is de aloeverafarm. Wilt u de drukte van restaurants en winkels dan kunt u daar in 10 autominuten naar toe.