B&B op schitterende plek in Zuid Frankrijk met zwembad, jacuzzi, sauna, uitzicht

15 December 2020 - Rob Engels

€ 70.00

Wij hebben twee Chambres d’Hôtes (B&B/hotelkamers), beide voor 2 personen. Deze zijn ook voor langere tijd te huur. Wij verzorgen ook table d'hôte, d.w.z. dat u, wanneer u dat wilt, 's-avonds kan genieten van een heerlijk diner.

De Bed & Breakfast kamers hebben ieder een mooi privé-sanitair, Nederlandse TV, WiFi en vrij toegang tot het zwembad, spa/jaccuzzi en sauna. Beide kamers zijn voorzien van een boxspringbed van 160X200 en u heeft de mogelijkheid van het maken van koffie & thee. Verder heeft u een koelkast en magnetron tot uw beschikking.

Via de openslaande deuren komt u op uw privéterras (met terrasmeubilair) waar u een schitterend vrij uitzicht heeft over de vallei en Castelnau-Montratier.

De streek is overweldigend mooi en kenmerkt zich door zijn afwisselende natuur met valleien vol fruitbomen, wijngaarden, tropische planten en bomen. Kalkplateau´s met diepe kloven en grotten uitgesleten door de vele rivieren die door de Lot stromen.

Leuke, gezellige, middeleeuwse dorpjes en steden met vele cultuurerfgoeden. Levendig door zijn vele (avond)markten, brocantes, festiviteiten.

Ideaal voor sportieve vakantiegangers, denkt u maar aan wandelen, fietsen, watersport, golfen, klimmen etc.
Hier in de `Quercy Blanc` regeert de natuur nog en de mensen zijn open en vriendelijk.

Wij bevinden ons in zuid Frankrijk, in het zuiden van departement de Lot, 15 minuten van de N820 en 20 minuten van de A20, nabij Cahors Voor alle informatie kan u kijken op www.laperledulot.com

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Wifi

Regio
Midi-Pyreneeën

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4

Middenin de natuur maar toch dichtbij ons dorp. Een veelzijdig landschap om te wandelen met prachtige vergezichten.