Haus Holunder staat in Weissbriach wat ligt in het Gitschtal, het mooiste dal van Karinthië/Oostenrijk.

25 Mei 2021 - M. Hoornweg

€ 79.00

Wij verhuren 2 appartementen en een 2-persoonskamer. Voor informatie en reserveren www.hausholunder.at
App1 voor 2-4 personen met eigen terras en open haard.
App2 voor 2-5 personen met 2 aparte slaapkamers, woonkamer, badkamer en keuken.
Kamer voor 2 personen met een gezellig zitje, met of zonder ontbijt.
Rondom het huis velen terrasjes.
Op verzoek serveren wij ontbijt in het appartement/kamer of in de tuin.
Ons gezellige Haus Holunder staat in het Gitschtal vlakbij de Weissensee, Presseger See, het skigebied Nassfeld en op loop afstand van het gezellige familieskigebied van Weissbriach. De locatie is rustig, idyllisch en ligt op loopafstand van het centrum van Weissbriach.
Een uitgangspunt om een vakantie te beginnen in een natuurlijke omgeving zonder stress. Tevens is het een startpunt van veel fiets-, wandel- en motorroutes.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi

Ligging
Landelijk

Regio
Karinthië

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 11

WINTER: Weissbriach is een lieflijk dorpje in het mooiste en gezondste dal van Karinthië. Voor ieder wat wils, zowel sportief zijn als relaxen is mogelijk. In de winter loopt men in ongeveer 2 minuten naar de skipiste van Weissbriach. De gratis skibus stopt bij de lokale skilift en gaat naar de Weißensee (11 km) waar u kunt schaatsen op de grootste natuurijsbaan van Europa en het grote skigebied Nassfeld (met 32 skiliften). Met de auto bereikt u de skipistes van Nassfeld in 15 minuten. In de omgeving kunt u ook andere activiteiten ondernemen, zoals langlaufen, sneeuwschoenwandelen of rodelen. ZOMER: Het is ideaal om van hieruit wandelingen, fiets- en motorritten te maken. Wij hebben verschillende routes voor u klaar liggen. Ook zijn er in de nabijgelegen Karnische en Gailtaler Alpen veel wandel- en mountainbikepaden.  Op Nassfeld 20 km is een NTC Outdoor park met een overvloed van bergsportmogelijkheden. In Greifenburg, 14,5 km verderop kan men paragliden.  Het heerlijke natuurzwembad Pressegger See ligt op 20 km. En het zwembad van Weissbriach is op 10 minuten lopen vanaf ons huis. Bij de Weissensee (11 km) is zwemmen, varen, vissen en duiken mogelijk.   Met 25 minuten bent u op het drielandenpunt Alrnoldstein (Oostenrijk, Italië, Slovenië)