Unieke robuuste houten Canadese blokhutten

13 Juli 2021 - Harm en Hannie

€ 375.00

Onze prachtige zelf ontworpen en van boomstammen gebouwde houten blokhut is gelegen op een kleinschalig park in Den Ham. U zult van dit model geen tweede vinden. In de omgeving is veel natuur te vinden zodat u heerlijk kunt fietsen, mountainbiken of wandelen.
Ons houten huisje is ook een prima plek om eens helemaal niets te doen, lekker een boekje lezen bij de haard of buiten op het terras. Tot rust komen en onthaasten kan allemaal in deze blokhut.

Het is een 4 persoons houten vakantiehuis waarin u zich snel thuis zult voelen.
Er zijn twee terrassen en u kijkt uit op twee vijvers. Er is een overdekt terras van 10 m2 waar u in de avond of tijdens regenbuien nog heerlijk kunt zitten. Onze woning is voorzien van een in country style ingerichte woonkamer met keuken, 2 slaapkamers en een badkamer met een luxe douchecabine.
1 slaapkamer heeft 2 éénpersoons bedden en ligt verdiept.
De tweede slaapkamer heeft een tweepersoonsbed van 160×200
Er is een TV aansluiting van KPN met DVD speler (dolby surround) en u heeft gratis wifi.
De blokhut is ingericht in country style, comfortabel en toch een beetje Western.
De Posthoeve is een nog in ontwikkeling zijnde vakantiepark voor fietsers en wandelaars.

Op 2 km van het park vind u het centrum van Den Ham
Den Ham is een gezellig plaatsje waar u uw boodschappen kunt doen of een hapje kunt eten. In de omgeving wordt van alles georganiseerd.
Den Ham ligt in het prachtige Twenterand waar u nog veel natuur en bosgebied tegenkomt en waar naar hartenlust gefietst en gewandeld kan worden.
Tevens voor de fanatiek mountainbiker zijn er prachtige routes in de omgeving om te fietsen.
Neemt u gerust een kijkje op onze website haharecreatie.nl voor alle informatie. Onze vakantie Lodge is gekwalificeerd als natuurhuisje

de weekprijs ligt tussen de € 375 in het laagseizoen tot € 550 in het hoogseizoen.
Buiten vakantieperiodes zijn ze ook voor een weekend te huren, de prijs € 275-€325
Bijkomende kosten: € 50 schoonmaakkosten

Huisdieren zijn niet toegestaan.

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Overijssel

Aantal personen
Maximaal: 4

Den Ham is een gezellig Brinkdorp. De omgeving is uitstekend geschikt om te fietsen en te wandelen. U bent dicht bij bossen en heidevelden. Er zijn voor de fanatieke mountainbiker verschillende routes om te fietsen, in Sibculo is zelfs een route uitgezet voor de geoefende mountainbiker waar nog uitdagingen zijn aan te gaan. In de omgeving vind u grote steden als Almelo, Enschede en Zwolle. Ook attractieparken zoals Hellendoorn en Slagharen zijn op autoafstand snel te bereiken.