Appertement Las Estrellas

20 Juli 2017 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Casa Andalucia is bedoeld voor levensgenieters die graag lekker zorgeloos op vakantie willen. Senioren, mensen met een lichamelijke beperking of zorgvraag, mantelzorgers en drie generaties die het een veilig gevoel vinden dat er een Nederlandse verpleegkundige en ondersteuning aanwezig is mocht het nodig zijn. Onbezorgd genieten van een supervakantie op een unieke locatie aan de Costa del Sol in Andalusië, in een prachtige omgeving. De eigenaren doen er alles aan om u een onvergetelijk mooie vakantie te bezorgen. 


Casa Andalucia ligt in een villawijk en bestaat uit 3 compleet ingerichte appartementen. El Sol voor 2 personen, Las Estrellas voor 4 personen (als gehele middenetage te boeken voor 6 personen) en La Luna op de begane grond, direct grenzend aan de omsloten tuin. Alles is gelijkvloers, zonder trappen voor maximaal 4 personen, met voldoende privacy en van alle gemakken voorzien. Elk appartement heeft een woon/slaapkamer, een eigen keuken, een badkamer en een persoonlijk terras/balkon. Las Estrellas en La Luna hebben nog een aparte slaapkamer. Bij een volledige bezetting verblijft u maximaal met 10 gasten. Uw privacy en persoonlijke aandacht is dus gegarandeerd. Zon, schaduw, privacy & rust, zwembad, 600 meter van zee, natuur, cultuur en….. dit gedeelte van Andalusië heeft het beste klimaat van Europa met 300 dagen zon per jaar.


Appartement Las Estrellas
Las Estrellas is een appartement voor vier personen. Het bestaat uit een afsluitbare entree, woonslaapkamer met twee hoge onderschuifbedden, een bank, twee luxe fauteuils. De woon/slaapkamer heeft airconditioning, toegang tot het ruime balkon met vier lichte aluminium stoelen en terrastafel. Verder een PHILIPS HD TV, een compleet ingerichte keuken. Er is een aparte slaapkamer met twee hoge boxspringbedden, airconditioning en genoeg kastruimte. De zeer luxe badkamer omvat een wastafel, toilet en een jacuzzi met zitdouche. Er is de mogelijkheid het appartement samen met El Sol te huren voor in totaal zes personen. Dan heeft u de geheel middenetage ter beschikking. Er is vanuit dit appartement en balkon een prachtig zeezicht.


Alles verzorgd
Dat betekent een compleet verzorgd verblijf, inclusief elke dag een uitgebreid ontbijt en diner in één van de locale restaurants. Wilt u ergens gaan eten, even naar het dorp of naar de markt voor een boodschapje, een terrasje pakken of naar het strand? De eigenaar van uw appartement brengt u weg en haalt u weer op wanneer u dat wilt. Dit alles is in de prijs inbegrepen. De appartementen zijn voorzien van een eigen keuken. Dus wilt u zelf iets klaarmaken, dan kan dat ook. Verpleegkundige hulp wordt separaat berekend. Kosten voor verpleging bedragen € 25,- per half uur en voor persoonlijke verzorging € 17,50 per half uur. 


Alleen huren?
Alleen het appartement huren of logies met ontbijt is ook mogelijk. Wanneer u dit wilt, kunt u een reserveringsaanvraag doen via de beschikbaarheidskalender, en aangeven wat u wilt, alleen het appartement huren of logies met ontbijt? Wij informeren u dan over de prijs en beschikbaarheid in de gevraagde periode. Pas als alles naar uw zin is, beslist u of u wilt boeken. 


 

 

Omgeving
Casa Andalucia ligt in Benajarafe, 25 km oostelijk van Malaga aan de Costa del Sol in de regio Andalusië. Bekende toeristische trekpleisters in de nabije omgeving zijn de diverse natuurgebieden en de steden Nerja, Frigiliana, Granada en natuurlijk Malaga zelf. In deze streek van Andalusië is alles te beleven wat u maar kunt bedenken. Van zonaanbidding, cultuur, sport, natuur, tot skiën in de Sierra Nevada.

Benajarafe
Benajarafe is van oudsher een traditioneel vissersdorp. De vis van vannacht ligt vandaag op het bord bij een van de vele uitstekende restaurantjes. Het dorp heeft ongeveer 2000 inwoners. Er is in 2005 een mooie boulevard aangelegd met palmbomen en omringd door winkeltjes en strandtenten. Er is bijna geen hoogbouw en in de weekenden komen de stedelingen hier naar het brede zandstrand.

Axarquia
Axarquia is de streek ten oosten van Málaga. Het gebied is wat minder toeristisch dan ten zuiden van Malaga (Marbella, Fuengirola, Torremolinos), maar er is een duidelijke opbloei de laatste jaren in dit gedeelte van Andalusië. Er is weinig hoogbouw en er mag niet meer gebouwd worden. Met badplaatsen als Benajarafe, Torre del Mar, Torrox en Nerja, heeft het badgasten veel te bieden.
De Axarquía is een berggebied met een veelheid aan wijngaarden en olijf- en amandelboomgaarden, avocado- en mangobomen, en natuurlijk de sinasappel-en limoengaarden. De Axarquia biedt ruimte aan een keur van trekvogels. De hoogteverschillen in de Axarquía zijn groots, wat dan ook spectaculaire uitzichten oplevert. Door de steile ligging zijn muilezels nog steeds het meest voorkomende landbouwgereedschap. In de Axarquía zijn er schitterende wandel- en fietsroutes, is het een uniek paardrijgebied en is het de moeite waard om een ontdekkingstocht per auto te maken.

Sierra Nevada, skiën in Andalusië
De Sierra Nevada (“besneeuwde bergketen”) is met zestien bergtoppen boven de 3000 meter, na de Alpen, de hoogste bergketen van West-Europa. Door de klimaatschommelingen en hoogteverschillen vindt u hier een enorme diversiteit aan vegetatie. Van dichtbebost groen in de dalen tot kleine alpenflora en lage struiken op de toppen. In de Sierra Nevada bevindt zich ook een groot skigebied: Solynieve (zon en sneeuw). Er is 105 km aan pistes en er kan van november tot maart geskied worden tot 3400m hoogte. Een skivakantie kan gecombineerd worden met een zonvakantie.
‘s-Morgens skiën, ’s-middags naar het strand, ’s-avonds de stad in! Andalusië, de Costa del Sol heeft alles voor een perfecte vakantie voor senioren.