Stoere vakantiewoning op rustieke camping in Noord-Portugal voor maximaal 6 personen

26 December 2020 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

Direct te boeken!

De perfecte uitvalbasis voor een fijne zomer-, wandel- of culturele vakantie in het prachtige Noorden van Portugal!

Met een kopje koffie of een glas wijn lekker genieten van het mooie uitzicht over de vallei...

Deze vakantiewoning is gelegen op de kleinschalige, rustieke familiecamping Quinta d' Alijo zodat u naar wens gebruik kunt maken van de diverse faciliteiten. Denk aan het ruime zwembad, de informatievoorzieningen, de speelmogelijkheden voor de kinderen en het restaurant.rd



Deze stoere, een beetje ‘loods 5’ gestyleerde bungalow (2016) heeft  6 slaapplaatsen , welke zijn verdeeld over 3 slaapkamers met elk een 2-persoonsbed.



Deze bungalow wordt in het voorjaar van 2017 verder geschikt gemaakt voor ROLSTOELlgebruikers  met speciale  
voorzieningen in de badkamer/toilet en een rolstoelvriendelijke ingang.



Deze bungalow is voorzien van een uitgebreide keuken/woonkamer.


Het huis is op een berghelling gelegen, maar goed met een gewone auto te bereiken. De auto kan bij het huis worden geparkeerd. 


Verder zijn een Televisie met Canal Digital (en dus Nederlandse zenders), radio/cd speler en DVD speler voor een onverhoopte regenachtige dag, standaard aanwezig. Dit huis is bovendien voorzien van een separate WIFI voor eigen gebruik. 


Prettig zijn ook de openslaande deuren naar de overdekte veranda van zo'n 8 m2. Daar kunt u heerlijk genieten van het fraaie uitzicht op de bergen!



De buitenruimte is groot. Daar heeft u alle ruimte om lekker op een zonnebed van het uitzicht te genieten of bijvoorbeeld te barbequen.



In het najaar van 2016/ voorjaar 2017 wordt de tuin verder ontwikkeld en een mooi terras aangelegd. 


 



Lijkt het u wat?

Bezoek dan onze website voor meer informatie, prijzen, en de beschikbaarheid van deze vakantiewoning.

Of u kunt even bellen met: 0031 6 21832967

Olav en Sylvia Wiggers
www.camping-noordportugal.com
contact@camping-noordportugal.com
0031 6 21832967

Gaan we elkaar zien in het prachtige Noorden van Portugal?

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi
Zwembad
Huisdieren toegestaan

Ligging
In de bergen

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Porto en Noord-Portugal

Aantal personen
Maximaal: 6

Campismo Rural Quinta d’Alijó is gelegen in een bergachtig gebied in het noorden van Portugal aan de rand van het Minho gebied; grenzend aan één van de grootste natuurgebieden van Europa ‘de Gerés’. 

De directe omgeving kenmerkt zich door een grote diversiteit aan landschappen, welke variëren van gebieden vergelijkbaar met de Belgische Ardennen, via de Schotse hooglanden tot aan de Noorse Fjorden. Dit alles binnen een straal van circa 20KM. 

Deze zeer bijzondere diverse natuurlijke omstandigheden maakt het gebied zeer aantrekkelijk voor wandelaars en natuurliefhebbers met talloze gemarkeerde en ongemarkeerde wandelroutes. 

Deze routes zijn individueel te volgen maar ook kunnen wij van Quinta d’Alijó zorgen voor gidsen en begeleiding (zie ook onze arrangementen).

Ook mountainbikers kunnen hun hart ophalen op de diverse uitgezette Tracks. 

Daar het gehele gebied rond Quinta d’Alijó gewoon openbaar toegankelijk is, zijn ook de mogelijkheden voor de bestuurders van 4x4’s voor Europese begrippen ongekend. Middels diverse beschikbare roadbooks is de omgeving goed en veilig te verkennen.

Ook organiseren wij in het seizoen ‘safari’s’ met onze speciaal uitgeruste terreinauto’s door de omgeving waarbij een aantal van de mooiste plaatsen en uitzichtpunten op een ontspannen en avontuurlijke manier worden aangedaan. 

Het komt veelvuldig voor dat u zich helemaal alleen op de wereld waant.

Hoewel wij hiervoor de ‘achtertuin’ van Quinta d’Alijó hebben omschreven, bestaat de ‘voortuin’ uit en geürbaniseerd gebied met in de directe omgeving voldoende gelegenheid voor de moderne mens om zowel cultuur technisch, culinair en modern te kunnen ontspannen met de nodige shoppingcentra en supermarkten in de directe omgeving.