The White Lounge Suite

7 Juli 2021 - Michael Tauber

Direct te boeken!

The White Lounge Suite (60m2) is geschikt voor 2 personen, en is net nieuw in onze verhuur, dit is een zeer mooie suite met een zeer complete keuken en slaapkamer in het wit en een aparte badkamer, een eigen terras, waar u kunt genieten van je diner bij de zonsondergang. De suite is voorzien van airconditioning, plafondventilator, een kingsize bed, flat screen, koffiezetapparaat, koelkast, vriezer, vaatwasser, oven, magnetron, en friteuse. The White Lounge Suite heeft uitzicht op de prachtige tuin met zwembad en diverse zitjes met uitzicht op de High Rise Hotels.


The White Lounge Suite is volledig voorzien van airconditioning en biedt het volgende:



  • Slaapkamer met king-size bed en een luxe badkamer.

  • Zithoek met uitzicht op het zwembad dek en eethoek.

  • Flat screen TV, koelkast en een ventilator aan het plafond.

  • Volledig ingerichte luxe keuken

  • Eigen ingang


Er is een buitenkeuken met kookmogelijkheden en een grill waar je zelf een ontbijt of diner kan maken.
Lobby heeft een lees en spelletjes tafel en er staat een ijsblokjes machine.


12 uur gebruik van airco per dag is inclusief.
Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom.

 

"Hotel Modern World Aruba is more than just a bed" en is een prachtig klein boetiek hotel in het hart van Palm Beach. Het ligt slechts 250 meter van de parel witte stranden van Palm Beach, bus stop, heerlijke restaurants, casino’s en meer

Deze knusse maar modern accommodatie met een “Ibiza touch” is verdeeld in 8 unieke appartementen en suites. Elke kamer heeft zijn eigen charme en thema. Erna (de eigenaresse van dit prachtige hotel) is dol op reizen en dat is dan ook terug te zien in de kamers en suites.

Naast alle prachtige details, is elke kamer voorzien van Cal kingsize bed (m.u.v. The Zen Loft Suite: Queen bed), Linnengoed, split unit airco’s, een koelkastje, koffiezet apparaat en hebben ze allemaal een eigen ingang.

In de tropische tuin aan de achterzijde van het hotel zijn verschillen relax area’s gerealiseerd. Zo zijn er heerlijke ligbedden bij het zwembad, prachtige cabana's voor 2 personen en gezellig grote eettafel waar iedereen gebruik van kan maken.

De lounge muziek, het geluid van de tropische waterval, de zon en de heerlijke sfeer in deze tuin zijn de perfecte combinatie voor een vakantie in de Caribbean.

Tevens bevind zich in de Tropische tuin een algemene buiten keuken. Deze keuken is voorzien van een BBQ, een koelkast, ijsklontjes en stromend water.

U kunt dagelijks tussen 8.30u en 10.30u bij ons terecht voor reserveringen van taxi’s, auto’s en restaurants.

Hotel modern World Aruba is een “lay back place”  waar iedereen zich bij aankomst meteen thuis voelt.

Door de “excellent service with a personal Touch“ keren vele gasten hier terug voor een geweldige vakantie. 

We nodigen u uit om te komen kijken en ervaren waarom onze gasten van over de hele wereld, Hotel Modern World Aruba een van de mooiste plekjes op Aruba vinden.