Recreatiepark Boslust

4 Juli 2017 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!



Verscholen in de prachtige Puttense bossen ligt Recreatiepark Boslust. Beleef de natuurlijke rust van de Veluwe, met de glooiende heide voor de deur en het bos letterlijk in de achtertuin.
Kampeer in een luxe uitgeruste safaritent of een karakteristieke Mongoolse yurt en wordt ’s morgens gewekt door het rijke bosleven. Of kies voor een comfortabele bungalow of chalet, voorzien van alle gemakken. De echte rustzoekers kunnen hun eigen tent opzetten op onze toerplekken met privé sanitair. Recreatiepark Boslust is een rustoord voor zowel gezinnen met kinderen die graag op ontdekking gaan in de natuur, als senioren die genieten van de prachtige fiets- en wandelroutes die de omgeving rijk is. Om elk verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, beschikken wij ook over een gezellig restaurant en een fitness ruimte met sauna en solarium. De zondag is bij ons nog een echte rustdag. Alles is dan gesloten en er worden geen activiteiten georganiseerd.

 

OmgevingRecreatiepark Boslust ligt vlakbij talloze wandel- en fietspaden die als een goed verzorgd netwerk de hele Veluwe bedekt. Verken de omgeving te voet of per fiets en gebruik daarbij ons park als rustbasis of verken de langere routes en blijf een nachtje slapen om vervolgens met frisse energie weer verder te trekken. Enkele routes die vlak langs ons park lopen zijn: Marskramerpad (LAW) Westerborkpad Veluwe Zwerfpad (Streekpad) Zuiderzeepad (LAW)  Leer de omgeving en de lokale historie kennen op een ontspannen en leuke manier via de zogenaamde Klompenpaden. Kijk voor de klompenpaden bij ons in de buurt eens op deze website www.klompenpaden.nl. Alle andere wandel- en fietsrouteszijn te vinden op www.wandelenovernachten.nl en op www.fietsenovernachten.nl. Of stel helemaal zelf een mooie fietsroute samen via www.planjeroute.nl. Activiteiten in de regio In de omgeving van Recreatiepark Boslust liggen veel nationaal bekende natuurgebieden, pretparken en cultureel erfgoed. Zo is er voor onze bezoekers van elke leeftijd veel te ontdekken en te beleven. Om een idee te geven zetten we een selectie van deze dagjes uit op een rij! Natuur en recreatie  Het Nationale Park De Hoge Veluwe Landgoed Schovenhorst Leisurelands / Recreatieplas Zeumeren en Strand Nulde Cultureel Erfgoed Paleis Het Loo Het Putter Stoomgemaal Museumboerderij Mariahoeve Pretparken Dolfinarium Walibi Julianatoren Apenheul Sport Bospad Minigolf Overig Wandelnet Gerrit Jan’s Hoeve