Kampeerplaatsen

6 Juli 2021 - Camping 't Klumpke

Direct te boeken!

Lekker kamperen in de Achterhoek? Welkom op ’t Klumpke. Op onze grote camping hebben wij 220 riante plekken voor u klaar liggen. Door de speelse en natuurlijke indeling van onze velden kunnen we voor iedereen een passende plek vinden. Heeft u kinderen? Of juist niet? Wilt u met de hond op vakantie? Zandbak voor de deur? Houdt u van schaduw of geniet u van de heerlijke avondzon? Wilt u druk en rumoerig staan of bent u een stiltemens? U roept maar – en wij vinden voor u de goede plek. Een ding hebben al onze plekken gemeen: Ze zijn allemaal prachtig!


 U heeft de beschikking over een kampeerplaats van minimaal 100 m2 * electriciteitaansluiting op de plek 


(4A, eurostekker nodig) * watertappunt op 't veld * gratis gebruik van sanitair en douches (sanitair 
voorzien van toiletpapier) * onbeperkt toegang tot het verwarmde buitenzwembad * 
één gratis wificode per kampeerplek (beperkte dekking op het terrein) *
gratis deelname aan animatieactiviteiten volgens planning

 

't Klumpke ligt in Neede. Neede maakt deel uit van de gemeente Berkelland en dat is de Achterhoek. 't Klumpke ligt dus in de Achterhoek. Toch doe je onze ligging te kort als je dat als eindconclusie trekt. 't Klumpke ligt namelijk wel in de Achterhoek, maar als je op je tenen gaat staan, dan zie je Twente. De dorpen die het dichtst bij de camping liggen, zoals Hengevelde, Markvelde en Diepenheim maken allemaal deel uit van het Hof van Twente en zijn dus echt Overrijssels! Leuk he!

't Klumpke biedt daardoor het beste van verschillende werelden. U kunt niet alleen genieten van de Achterhoekse schoonheid, maar ook van de Twentse gezelligheid. Leuke plaatsen als Groenlo, Winterswijk en Doetinchem liggen net als Enschede en Hengelo binnen handbereik. Er is zo veel te beleven en zo veel te zien in onze streken: dat lukt u nooit binnen een paar dagen! En dan hebben we u nog niet eens verteld dat ook Duitsland op een hele korte afstand van 't Klumpke ligt.

Dus: Wilt u naar de zwarte cross, de trekkertrek in Neede, landgoed Twickel,wandelen op het Achterveld, een bezoek brengen aan kunstenaarsdorp Diepenheim, Kanoen op de Berkel en lekker dansen in Hengevelde? Zoek dan niet verder. U heeft de ideale verblijfsstek gevonden!