De Roggeberg campingplaats

4 Juli 2017 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Wie kampeert op RCN de Roggeberg beleeft een echte buitenvakantie. De royale kampeerplaatsen liggen op bescheiden, groene grasvelden, tussen de bomen. Toch is er op de plaatsen genoeg speelruimte en een goede balans tussen schaduw en zon.

Kamperen in de Friese natuur is een goede manier om je batterij weer op te laden. Gun jezelf die pure rust en ga voor een plek op de kampeervelden van de Roggeberg. Alle kampeervelden zijn omringd door bomen en struiken. Hierdoor blijft de persoonlijke, kleinschalige sfeer - die wij zo belangrijk vinden - behouden. Je merkt nauwelijks hoe groot de Roggeberg is. Dankzij de kampeerplaatsen van minimaal honderd vierkante meter groot is er bij de tent genoeg ruimte voor een spelletje of een uitgebreid buitenontbijt.
Kampeerplaatsen zijn altijd voorzien van elektra en veel standaardplaatsen hebben ook een antenneaansluiting. Voor een eigen wateraansluiting- en afvoer reserveer je een comfortplaats. In de winter kamperen? Ook dat kan, je bent het hele jaar in de weekenden en schoolvakanties welkom om te kamperen.
Op vertoon van uw invalidenkaart maag u naast de kampeerplaats parkeren.

 

OmgevingRCN de Roggeberg ligt mooi centraal in het noorden van het land. Niet alleen de grote attracties, interessante bezienswaardigheden, verschillende natuurgebieden en gezellige steden van Drenthe zijn vlot bereikbaar, maar ook die van Friesland en Groningen. Enkele suggesties:Klimbos AppelschaBrinkdorp OrvelteBlote voetenpadOpenluchtmuseum Ellert en Brammert