Port Lepine Bretagne Campingplaats

4 Juli 2017 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Aan de Bretonse kust ligt RCN Port l’Epine, een kleinschalige camping met een persoonlijke sfeer. Het vakantiepark heeft een bijzondere ligging, op een kleine landtong aan de Atlantische Oceaan. Het terrein is glooiend en het is vanaf iedere plek nooit meer dan 250 meter naar het toiletgebouw. Enkele plekken zijn direct aan zee (meerprijs) en sommige plekken hebben zicht op zee (meerprijs). De camping ligt wel wat afgelegen van winkels e.d. De dichts bijzijnde plaats met supermarkt, fietsverhuur, bank etc. ligt op 20 autominuten rijden van het park. De omgeving is behoorlijk heuvelachtig dus geoefende fietsers kunnen er wel uit de voeten maar..........
Maar laat dat u niet afschrikken want Port l’Epine is een van de vijftig mooiste campings in Frankrijk. De natuur in Bretagne is erg veelzijdig en dat zie je terug op het vakantiepark. De kampeerplaatsen verschillen van elkaar in de ligging en het uitzicht, maar allemaal zijn ze groen en verzorgd.
Port l’Epine heeft rustige campingplaatsen met verstrekkend uitzicht op zee. Alle kampeerplaatsen op het park zijn voorzien van elektra. Daarnaast profiteer je altijd van de ruime opzet: gemiddeld heeft ieder kampeer- gezelschap honderd vierkante meter tot zijn beschikking. De plaatsen zijn zorgvuldig van elkaar afgescheiden met volle, groene hagen. Zo heb je voldoende rust en privacy.
Bretagne is een streek met vele mogelijkheden: aan zee zijn tal van watersportactiviteiten te vinden, maar ook de rijke cultuurgeschiedenis van deze regio zijn het ontdekken waard.

 

OmgevingDe kust van Bretagne ruiken, zien, horen, voelen en proeven. Op camping Port l'Epine vlakbij het plaatsje Trélévern is de natuurbeleving optimaal en worden de zintuigen van de vakantiegangers flink geprikkeld. Eeuwenoude cultuur, eigentijdse gezinsattracties, ongerepte natuur met verstilde bossen, je vindt het allemaal in deze fascinerende kuststreek. Bretagne is een streek met vele mogelijkheden: aan zee zijn tal van watersportactiviteiten te vinden, maar ook de rijke cultuurgeschiedenis van deze regio zijn het ontdekken waard.