De Noordster Campingplaats

4 Juli 2017 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Op RCN de Noordster kampeer je altijd op een unieke plek. Geen grote, strakke kampeervelden met vierkante plaatsen, maar open plekken in het bos. Op die manier heb je de ruimte voor jezelf. Toch is er altijd gezelligheid in de buurt voor wie dat wil. Op vertoon van uw invalidenkaart mag u naast de kampeerplaats parkeren.
De camping beschikt over rolstoeltoegankelijk sanitair op minder dan 100 meter van de kampeerplek en een rolstoeltoegankelijk restaurant en recreatieruimte. 
RCN vakantiepark de Noordster ligt tussen de romantische Drentse brinkdorpen, ver weg van de dagelijkse drukte. Het park bevindt zich middenin Nationaal Park Dwingelderveld en is dus onderdeel van dit beschermde natuurgebied. Dat merk je: flora en fauna bepalen het uitzicht en je bent echt weg in eigen land. 's Avonds geniet je van de goed zichtbare sterrenhemel.

 

OmgevingDe Noordster bevindt zich in een deel van Drenthe dat bekend staat om haar romantische brinkdoren, bijzondere natuur en vele bezienswaardigheden. Overal liggen fiets- en wandelpaden. Op de Noordster huur je gemakkelijk een fiets en ruiters kunnen voor paardenverhuur terecht bij een manege vlakbij.