Camping De Ruimte

4 Juli 2017 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Camping De Ruimte is een mooie viersterren ANWB camping met 100 plaatsen, Deze camping is honderd procent aangepast voor mensen met een beperking. Zo beschikt de camping over het ITS symbool (Internationaal Toegankelijkheids Symboool), heeft zij aangepast spel-en speelmateriaal, een recreatieprogramma op maat en legio extra voorzieningen.
Zo zijn er bijvoorbeeld vier aangepaste badkamers met douchestoeltje en douchestretcher, een ligschommel, een rolstoelwip, een bakfiets waar een rolstoel in past, tandems en een aangepast speelveld. Feitelijk zijn wij de enige "normale" camping die volledig, maar dan ook echt volledig is aangepast voor mensen (jong en oud) met een lichamelijke beperking. In samenwerking met de thuiszorg worden ontbrekende hulpmiddelen of zorg (gratis) verstrekt. Samen met Stichting Wielewaal bieden wij zelfs de mogelijkheid van dagopvang voor gezinnen die bij ons kamperen.
Prijzen voor de campingplek zijn inclusief: 2 personen, auto, elektra, een bijzettentje van 5 m2, heet afwaswater, warme douches en alle locale heffingen.

 

OmgevingIn de omgeving vindt u prachtige oude steden als Elburg en Kampen. Ook de Veluwe randmeren met prachtige zandstrandjes en schoon zwemwater liggen op fietsafstand. Iets verder weg vindt u Walibi, het Dolfinarium, het Aviodome en Bataviastad. Op een half uurtje rijden ligt De Nieuwe Wildernis: de Oostvaardersplassen met een prachtig bezoekerscentrum.