De Hellendoornse Berg Type 12CT C

4 Juli 2017 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Deze twaalfpersoons extra toegankelijke bungalow heeft een oppervlakte van ca. 190 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er is een verhard toegangspad naar de woning en de deuren hebben een vrije doorgang van minimaal 85 cm. De drempels in de bungalow zijn max 2 cm hoog en voor de entree is een oprijplank beschikbaar. In de woon-, bad- en slaapkamer kan een draaicirkel van 150 cm gemaakt worden. De woonkamer heeft een zit- en eethoek, de eettafel is onderrijdbaar met een rolstoel. Er is een open keuken met diverse apparatuur.
Er zijn zes slaapkamers waarvan twee op de begane grond. Een van de slaapkamers op de begane grond heeft ruimte voor een hoog-/laagbed (te reserveren). Alle bedden zijn voorzien van dekbedden. De slaapkamer op de eerste verdieping hebben twee 1-persoons bedden en zijn voorzien van dekbedden. De verdieping voorzien van elektra kachel.Er zijn vijf badkamers waarvan één met aanpassingen op de begane grond (zie toegankelijkheidslijst voor details). Op de verdieping zijn de badkamers voorzien van een douche, wastafel en een toilet. Er is een traphekje en er zijn kindvijlige stopcontacten aanwezig.

 

OmgevingDe rustzoeker komt op Landgoed De Hellendoornse Berg goed aan zijn trekken. Wandel een deel van het Pieterpad en geniet van de heidevelden vol karakteriserende jeneverbessen of maak een actieve mountainbiketocht naar de Sallandse heuvelrug. Ook voor avontuur zit u goed op dit bungalowpark in Haarle. Met Avonturenpark Hellendoorn en Speelparadijs Ballorig op korte afstand, hoeft niemand zich te vervelen in Overijssel!