Camping de Paardekreek

4 Juli 2017 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Mooie aangepaste tentplaats op camping met aangepast sanitair. De mooie vier sterren Camping De Paardekreek is gelegen aan het Veerse Meer en biedt kampeerplaatsen die voor een deel aan het water en voor een deel beschut liggen. De Paardekreek biedt tal van faciliteiten voor iedereen van jong tot oud. Zo is er een supermarkt, snackbar en een restaurant met terras aan het water, motorboot/sloepen en waterfietsverhuur, een overdekt peuterzwembadje, een tennisbaan, tokkelbaan en binnen- en buitenspeeltuin. Het kampeerterrein is autovrij.
Een comfortplaats is inclusief Elektra 10 Amp.,water, afvoer en kabeltv

Kinderen tot 2 jaar zijn gratis
Huisdieren toegestaan (€ 5,50 per huisdier / per nacht)
Een bijzettent (max. 4 m2) is gratis
Ook campers kunnen op de comfortplaatsen verblijven
Partytenten zijn niet toegestaan!

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting (€ 1,14 p.p.p.n.), wifi, elektra, warm water/douche, 1 auto en gebruik van voorzieningen. Alleenreizende jongeren beneden 21 jr. (op aanvraag) toegestaan.
* Voorseizoen, naseizoen en nazomer aanbiedingen zijn exclusief elektra, € 0,40 KWh. Prijzen zijn in Euro's en onder voorbehoud van overheidsmaatregelen, prijswijzigingen en (tekst)fouten.

 

OmgevingCamping en Villapark de Paardekreek is gelegen op het Zeeuwse eiland Noord Beveland aan het Veerse meer. Hier kunt u heerlijk vertoeven op onze camping, op uw eigen kampeerplek, op ons terras aan het water of, wanneer u wilt, op het water. En wilt u er een dagje opuit, dan kunt u eindeloos het eiland Noord Beveland gaan ontdekken. Noord-Beveland; omgeven door water is gemakkelijk vanuit Walcheren, Zuid-Beveland of Schouwen-Duiveland te bereiken. Je vindt er bijzondere natuur, inlagen, schone stranden, authentieke dorpen, goede fietspaden, rust, ruimte en heel veel watersport mogelijkheden.