Groepsverblijf De Gouwe Droom

15 Juni 2018 - Familie Buysman

Direct te boeken!

Kom slapen in ons groepsverblijf De Gouwe Droom!
We hebben een lichte huiskamer met tv, keuken, sanitaire ruimte met invalide toilet/douche en 3 slaapvertrekken.
En een keuken waar alles in zit! Koffiezetapparaat, grote Amerikaanse koelkast, 2 combimagnetrons, horeca vaatwasser, inductie kookplaat, en al  het servies goed en potten en pannen! Tevens zijn de bedden uitgerust met een kussen en dekbed. U kunt bij ons linnengoed huren, of u neemt zelf linnengoed mee.
In totaal kunnen er 30 personen overnachten.
Er zijn 2 slaapvertrekken beneden waar totaal  24 personen kunnen slapen
en er is een slaapkamer boven voor 8 personen.
De bovenslaapkamer met eigen sanitair wordt bij kleinere groepen (tot 24 personen)alleen op aanvraag erbij verhuurd.
Deze ruimte is energie neutraal. We hebben zonnecollectoren en zonnepanelen op het dak. Faciliteiten: TV, WIFI, 2 Combimagnetrons, Horeca vaatwasser, Amerikaanse koelkast, Inductie kookplaat, vloerverwarming, terras op het oosten en zuiden met terrasmeubels, banken, stoelen en grote tafels en een statafel. Op het grasveld staat een trampoline en glijbaan.Grotere groepen kunnen het groepsverblijf eventueel combineren met de pipowagens en de safaritent. Deze zorgen voor totaal 28 extra slaapplekken.
Activiteiten voor groepen via de camping: Blote voeten pad, varen, bierproeverij, puzzeltocht, workshops. Via derden: steppen, varen, paardentram, klimpark aan de overkant, natuurwandeling, koken in vuurpotten  workshops, Sprookjes Wonderland,Zuiderzeemuseum, de historische driehoek, karten, klimmen, lasergamen, escape room en nog vele andere uitjes. 
U krijgt een mapje met meer informatie via de mail over de omgeving als u boekt.
 U kunt boeken voor een weekend, halve midweek, midweek of week/weken.
 
Speelgelegenheid is er genoeg op de camping aanwezig. Tevens is er aan de overkant van de camping een zwemmeer met bos, klimpark, sterrenwacht, midgetgolf, IVN, horeca, teamspellen, zeskamp, teambuildingsactiviteiten etc.
 

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi

Ligging
Landelijk

Type
Landhuis

Soort
Te huur

Regio
Noord-Holland

Aantal personen
Maximaal: 30

Het groepsverblijf bevindt zich op een camping, De Gouwe Stek genaamd (www.degouwestek.nl www.facebook.com/degouwestek) Om de camping ligt het blote voetenpad Gouwe Voeten www.gouwevoeten.nl www.facebook.com/blotevoetenpad Aan de overkant van de camping ligt een bos met zwemmeer. Tevens is hier een klimpark gevestigd. Ook kunt u hier ook klootschieten, midgetgolfen etc. Ook is hier horeca gevestigd. De camping ligt 1,5 km van het centrum van het mooie stadje Enhuizen af met zijn mooie musea`s. 2 km vanaf het ijsselmeer. En 1,5 km vanaf het treinstation Bovenkarspel-Flora