Hoogersmilde Finse Bungalow

4 Juli 2017 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Vakantie in Drenthe midden in het op een na grootste Nationaal Park van Nederland, het Drents-Friese Wold, ligt Bungalowpark Hoogersmilde Vanaf ons kleinschalige vakantiepark loopt of fietst u zo de prachtige Drentse natuur in. Op ons bungalowpark bevinden zich zo’n 30 houten Finse bungalows. De kleinschaligheid van ons vakantiepark heeft een bijzonder en door gasten zeer gewaardeerd karakter. Alle vakantiewoningen zijn vrijstaand en omgeven door grote tuinen die overlopen in de omringende natuur. U geniet in en om de vakantiewoningen van de rust van de natuur. Een fantastische plek voor een heerlijke rustgevende vakantie!
Vierkamerbungalow type Helsinki (voor max. 6 personen) met een opp. van bijna 90 m2. De houten woningen hebben een sfeervol uiterlijk en zijn comfortabel ingericht. De grote woonkamer is voorzien van TV, zit- en eethoek en aansluitend tuindeuren naar de overdekte veranda, deze is compleet uitgerust met tuinmeubilair. De meeste bungalows beschikken over vloerverwarming.
De vernieuwde keukens zijn voorzien van elektrische kookplaten, grote koel/vrieskast combinatie, magnetron, koffiezetapparaat/ waterkoker en vaatwasmachine. Verder een ruime badkamer met ligbad en douche en een apart toilet. Er zijn 3 slaapkamers met ieder twee slaapplaatsen waarvan één een stapelbed.
U parkeert uw auto onder of nabij uw eigen carport. Tevens is er voldoende ruimte voor een tweede auto. Voertuigen van bezoekers kunnen gratis geparkeerd worden op het parkeerterrein bij de ingang van het park.

 

Omgeving Bungalowpark Hoogersmilde ligt aan de rand van Nationaal Park het "Drents-Friese Wold. Dit Nationaal Park en de wijde omgeving is na de Veluwe het grootste aaneengesloten bosgebied van Nederland. Een zeer afwisselende streek welke in elk seizoen rust, ruimte, natuur, cultuur en kwaliteit biedt. Het gebied waaruit Hoogersmilde is ontstaan, was enige eeuwen geleden een woest ontoegankelijk oord van moerassen, plassen meren, hoogveen en heide afgewisseld op enkele hogere gedeelten door bos en zandverstuivingen. Onze gasten zijn steeds weer verbaasd over de vele honderden km fietspaden door dichte naald- en loofbossen, uitgestrekte heidevelden, zandverstuivingen, bosmeren, open natuurvelden, heuvellandschappen, langs hunebedden en oude Drentse brinkdorpen. Bij de receptie op het park zijn fietsen te huur.  Uitstapjes: monumentendorp Orvelte, dierentuin in Emmen, het Boom- kroonpad in Drouwen, speelstad Oranje, het verkeerspark in Assen,........  Het park heeft een ideale ligging voor uitstapjes naar de provincie Groningen, Friesland en in Drenthe. In de nabije omgeving vindt u Het Blauwe Meer, een grote natuurvijver met zandstrand. Op loopafstand is er ook het openlucht Bosbad. Ook is er op loopafstand een manege te vinden. Voor boodschappen bij de supermarkt, bakker, slager etc. kunt u in het dorp terecht op slechts 5 minuten fietsafstand.