Huis de Beukelaer

4 Juli 2017 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Ruime en verzorgde vakantiewoning in karakteristieke Friese stijl. Het huis heeft een zeer ruime sfeervolle woonkamer met houtkachel, een grote open keuken met royale eettafel, vier slaapkamers waarvan twee op de begane grond, twee badkamers waarvan één rolstoeltoegankelijk, ruime hal/speelkamer met extra slaapbank, grote tuin met twee terrassen, speeltoestellen. Het verblijf voor kinderen tot 2 jaar is gratis. Hiervoor kunnen kosteloos kinderbedjes op de ouderslaapkamer worden bijgeplaatst.
De zithoek met ruime hoekbank en een flatscreen televisie en de aparte hoek bij de houtkachel staan garant voor een gezellig samenzijn. Via de living kom je in de royale woonkeuken in landelijke sfeer met een modern keukenblok, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat en combimagnetron. Aan de lange houten eettafel kun je gezamenlijk je van de maaltijden genieten. De avondzon schijnt hier prachtig naar binnen. De keuken geeft toegang tot de nette tweede badkamer. Hier bevinden zich ook de wasmachine en droger.
Via het terras op het westen vind je de entree en kom je in de brede, lichte hal c.q. speelkamer met een tweepersoons slaapbank, spelcomputer en een kast vol bordspellen. Hier vind je ook twee tweepersoons slaapkamers en de (aangepaste) badkamer. Op de eerste verdieping is een overloop en nog twee tweepersoons slaapkamers. Deze zijn voorzien van stevige fijne bedden en zijn sober, maar stijlvol ingericht.
Het sfeervol aangekleede terras op het zuiden, is via de openslaande deuren te betreden. Hier vind je een grote tafel met parasol en stoelen. Het beschutte terras op het westen leent zich uitstekend om in de avondzon te dineren en nog lang na te zitten.
Het huis wordt omgeven door een grote beschutte tuin. Hier kunnen kinderen zich naar hartelust uitleven. Er is een grote trampoline en een speeltoestel met schommels en een glijbaan. Daarnaast vind je in de tuin verschillende zithoekjes en plekken om te onderzoeken. De jaocuzzi staat op enige meters van het terras naast een bos van metershoge bamboe. In deze tuin is in elk seizoen iets te beleven.
Ontbijtservice:Het is mogelijk om ontbijtservice te bestellen tegen een vergoeding van € 8,- per persoon. 

 

OmgevingWandel- en fietsroutes, Kunstroute Open Stal, Nationaalpark Drents Friese Wold, Nationaal park Weerribben-Wieden Nationaal park Dwingelerveld. Fietshuur: Wilt u fietsen huren? Dan kunnen wij dit voor u regelen. Wanneer u aangeeft wat voor een soort fietsen u wilt huren, dan bestellen wij deze voor u en zorgen wij ervoor dat deze op de gewenste dag voor u klaar staan.