Hotel Schaepkens van St. Fijt

4 Juli 2017 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Samen of met een grote groep? In het pittoreske Valkenburg aan de Geul, op slechts een paar honderd meter afstand van het centrum, ligt het sfeervolle 3-sterren en 4-sterren Hotel Schaepkens van St. Fijt. Een van de meest bekende hotels in deze Zuid-Limburgse stad. Dit familiehotel heeft niet alleen een prachtige ligging, maar beschikt ook over een uitstekend restaurant, sfeervolle bar en een prachtige tuin met groot terras. Hotel Schaepkens van St. Fijt heeft voldoende twee persoonskamers om ook grote groepen te verwelkomen. U kunt dit aangeven bij uw aanvraag.
U proeft bij Hotel Schaepkens van St. Fijt direct de typische Limburgse gastvrijheid. Het is al jarenlang een gezellig familiehotel waar een goede keuken, gastvrijheid en entertainment hoog in het vaandel staan. Er worden in het hoogseizoen bijvoorbeeld regelmatig avonden met livemuziek in de bar georganiseerd. En wat dacht u van een gezellige barbecue op een mooie zomeravond?

 

OmgevingHotel Schaepkens van St. Fijt heeft een prachtige ligging aan de rand van Valkenburg aan de Geul, een van de oudste toeristenplaatsen van Nederland. Een stad met vele gezichten: charmant, bourgondisch en vooral veelzijdig.Prachtige natuurgebieden en pittoreske dorpenHet hotel ligt bovendien nabij verschillende andere steden, zoals Maastricht, Luik en Aken. Men kan hier naar hartenlust winkelen en de culturele kennis verrijken. Maar het is ook zeker een aanrader om vanuit Hotel Schaepkens van St. Fijt te voet of per fiets de prachtige natuurgebieden en pittoreske dorpen in de omgeving te ontdekken.Limburgse heuvels en valleienWie Limburg eerder heeft bezocht, weet dat het een stukje buitenland in Nederland is. Het mooie landschap met heuvels en valleien doet menigeen denken aan Zuid-Europese vakanties. Fris kletterende beken en prachtige wandel- en fietspaden vindt u in iedere hoek van deze streek.Tips Struin eens over een van de antiekmarkten in Valkenburg.Maak een schitterende wandel- of fietstocht door het prachtige Limburgse landschap. Breng een bezoek aan de mergelgrotten.Heerlijk ontspannen in kuuroord Thermae 2OOO.Bezoek het Streekmuseum dat is gevestigd in het oude monumentale gemeentehuis in het centrum van Valkenburg. Winkelen in Maastricht, Aken of Luik.Een gokje wagen in het Holland Casino.Met de kinderen naar het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul.Een dagje naar Snowworld in Landgraaf.