Boerderij Hebbink 't Dwarshuus

26 Mei 2021 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Een gezellig, modern vijftienpersoons vakantiehuis waar het moderne met het gezellige ouderwetse is samengebracht. De woning heeft zeven slaapkamers waarvan twee met badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en toilet op de begane grond. Badlinnen is aanwezig! In de hal bevindt zich een exta toilet. De oude T-boerderij uit 1850 is opgesplits in twee vijftienpersoons groepsaccommodaties.
De boerderij heeft een ruime woonkamer: grote gezellige zithoek, gashaard, TV met digitenne, mini-stereo, DVD-speler, een stamtafel en een leefkelder met voetbaltafel en een extra koelkast . Er is een luxe keuken met zespitsgasfornuis, oven, magnetron, twee vaatwassers, koffiezetapparaat, waterkoker.  Een wasmachine en droger staan tot uw beschikking. 
Op de bovenverdieping zijn drie tweeperoons slaapkamer, één driepersoons familiekamer (met extra ruimte voor een kinderbedje). Alle slaapkamers zijn voorzien van luxe boxspringbedden en voldoende berg- en kastruimte. De twee badkamers zijn voorzien van toilet, wastafel en douche en er is een separaat toilet. Er is een speelkamer/tv kamer. Hier is het mogelijk om nog een extra slaapplaats te creëren. Op zolder is nog een tweepersoonsslaapkamer voorzien van luxe boxspringbedden en voldoende berg/kastruimte en een extra grote overloop met tweede televisie. 
Voor de kinderen is er voldoende speelmateriaal aanwezig zoals een tafeltennistafel, voetbalveld, volleybalveld en zo meer.  Voor de kleintjes is er een speeltuin met trampoline, (kinder)schommel, wipwap, bandenschommel, glijbaan en nog veel meer! Vanuit de boerderij kunt u heerlijk fietsen, wandelen, hardlopen etc. Fietsen zijn op de boerderij te huur. Kortom: deze prachtige vakantieboerderij in de Achterhoek is een heerlijke plek voor een vakantie of weekendje er tussenuit. Een vakantie voor iedereen om nooit meer te vergeten! 
De boerderij is ook zeer geschikt als locatie voor teambuilding, scholingsdagen, vergaderlocatie en zo meer. Informeer naar de mogelijkheden!
 

 

OmgevingOp loop/fietsafstand kunt u Achterhoekse wijnen proeven bij Wijngaard Oogsthoek, kunt u wandelingen maken met een ezel, is er een klimbos, een doolhof, het het Wouter kabouter pad, en zijn er talloze groepsuitjes te maken. Informeer bij de eigenaar naar alle mogelijkheden.