Rolstoelappartementen Ameland

12 Juli 2021 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Onze appartementen zijn gelegen op de begane grond in het complex “Amelander Paradijs” te Buren. De appartementen zijn uitermate geschikt voor mensen met een functiebeperking en/of mensen in een rolstoel. De appartementen hebben een sfeervol en ruime woonkamer met keuken voorzien van alle gemakken die je tijdens je vakantie maar wenst. De appartementen zijn goed geïsoleerd en daardoor tijdens alle seizoenen comfortabel.
De woonkamer heeft 1 bank, 2 fauteuils, eettafel met 6 stoelen, dressoir, tv kast met kleuren tv, internetverbinding, DVD- en radio/cd speler. De keuken is voorzien van 4 elektrische kookplaten, koffiezetapparaat, magnetron, waterkoker en koelkast met vriesvak. Slaapkamers: 1 slaapkamer uitgerust met een comfortabele boxspring en 1slaapkamer met 2 aparte bedden. Daarnaast is er voldoende kastruimte aanwezig. Ook is er de ruimte om een 5e (opklapbaar)bed te plaatsen. Badkamer heeft een ruim opgezette douchehoek met toilet.
De appartementen zijn voorzien van een ruim en gemeubileerd terras.
Het rolstoelvriendelijke wil zeggen dat onze appartementen zijn voorzien van bredere deurposten, geen drempels in de woningen, verhoogde toiletten, ruime douchehoek zonder obstakels en dat elk appartement is voorzien van een oprijlaan om de entree te vergemakkelijken. Ook zijn de appartementen uitgerust met een goede douchestoel, verplaatsbare zuignappenbeugels en er is een oplaadpunt aanwezig voor een elektrische rolstoel.

 

Omgeving Op het strand bij Buren is er de mogelijkheid om met een speciale rolstoel ook op het strand te komen.Op deze manier willen wij mensen die in een rolstoel zitten ook kunnen laten genieten van het schitterende eiland Ameland. Op loop- en fietsafstand bevinden zich o.a. de prachtige duinen, brede stranden, Amelandse bossen en schitterende wandel- en fietspaden. Het mooie brede (en schoonste) strand van Nederland is slechts 700 mtr van het appartement vandaan. Paardrijden op het strand, zwemmen in de Noordzee, wandelen in de duinen, vissen op het wad of lekker genieten van de zon en zee in een van de vele prachtige strandpaviljoens; met maar liefst 27 km strand kan het allemaal op Ameland! Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen op Ameland, waar ook de vliegtuigfans aan hun trekken kunnen komen.