Groepsaccommodatie De Fluessen

25 Juni 2021 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

De oude zuivelfabriek van Elahuizen is omgetoverd in een moderne, comfortabele woonaccommodatie en B&B. De luxe rolstoeltoegankelijke groepsaccommodatie voor max. 55 personen heeft een gezellige royale woonkamer met open haard en een grote eigen keuken met uitgebreide voorzieningen.


Sanitaire voorzieningen
Luxe sanitair waaronder een ruime rolstoeltoegankelijke badkamer op de begane grond. Er zijn totaal 16 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond.  Op de etage heeft iedere slaapkamer een eigen wastafel en zijn er twee sanitaire ruimten met meerdere douches en toiletten.


De toegankelijke tweepersoonskamer met eigen badkamer op de begane grond is ook als B&B te boeken.


De accommodatie beschikt over mogelijkheden voor ontspanning zoals een biljart en tafelvoetbalspel. Iedereen, jong en oud, met of zonder beperking, kan hier genieten van rust, ruimte, gastvrijheid en alles wat Friesland zo bijzonder maakt.


 

 

Omgeving
De accommodatie is gelegen aan één van Frieslands grootste meren, De Fluessen, en beschikt over een ruime tuin met eigen terrassen aan het water. Elahuizen ligt te midden van gezellige dorpen als Balk, Woudsend, Heeg en Koudum.