B&B Gastgeverij Het Sparnakelnest

13 Oktober 2020 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Kom overnachten in Drenthe in B&B Gastgeverij het Sparnakelnest. Onze Bed & breakfast vlakbij Orvelte is een prima accommodatie, die geschikt is tot wel 9 personen, om één of meer dagen te verblijven. In elk seizoen is het er aangenaam en is er in de directe omgeving wat bijzonders te zien en te beleven.


Komt u gerust fietsen of wandelen en genieten van de natuur en van het culturele aanbod zoals Beelden in Gees, Galerie Wildevuur en tal van kunstroutes en -markten. Onze Gastgeverij is een kleinschalig accommodatie met een ruime huiskamer met huisbar, informatie, boeken en spelletjes. Onze Bed & Breakfast heeft  natuurlijk een gemoedelijke sfeer en een persoonlijke ontvangst.


Kamer Het Kunstboek
Een ruime tweepersoonskamer op de begane grond. Het sanitair is aangepast voor rolstoelgebruikers! De kamer is voorzien van seniorenbedden en geeft direct toegang tot het terras en de gemeenschappelijke ruimte.


 

 

Omgeving
De gastgeverij is een prima uitgangspunt om te wandelen en te fietsen. Na vijf minuten lopen bent u in een uitgestrekt bosgebied en op de fiets vindt u snel aansluiting op het uitgebreide fietspaden-net dat Drenthe rijk is.

De natuur biedt veel afwisseling. Naast de bossen zijn er heidevelden en kleine zandverstuivingen. Een kleine greep uit wat onze natuurlijke omgeving te bieden heeft: orchideeën, zandgentianen, leeuweriken, wulpen, vele vlinders, schotse hooglanders en uiteraard fazanten en reeën.

Het dorp Orvelte en andere karakteristieke dorpen in de buurt zijn een bezoek zeker waard. Nog meer cultuurhistorie? Wat dacht u van de hunebedden met het informatiecentrum in Borger, het openluchtmuseum Eilert en Brammert in Schoonoord of het Veenpark in Barger-Compascuum.
Verder zijn er het Herinneringscentrum Kamp Westerbork nabij Hooghalen, het Wildlife Adventure Zoo in Emmen en het Knipselmuseum in Westerbork. Voor andere suggesties informeert u bij de eigenaren.