Bungalowpark Het Nolderwoud

7 Juni 2021 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!


De 22-persoons groepsaccommodatie 'Drenthe' op Bungalowpark Het Nolderwoud is gelijkvloers, rolstoelvriendelijk, comfortabel en gezellig. Er zijn acht slaapkamers met ieder twee eenpersoons boxspringbedden en twee slaapkamers met een boxspringbed en stapelbed. Elke slaapkamer is voorzien van een wastafel en kledingkast. In de groepsaccommodatie zijn twee luxe keukens met afwasmachine oven/magnetron en een ruime eetkamer aanwezig. En natuurlijk is er een gezellige zitkamer met flatscreen TV. Verder zijn er in dit groepsverblijf twee badkamers met bad, douche en toilet en nog twee extra douches en toiletten.
Alles bevindt zich op de begane grond. De groepsaccommodaties zijn gelijkvloers, rolstoelvriendelijk en zo gelegen dat ze het mogelijk maken om te genieten van het contact met uw buren en zicht bieden op de kinderspeelplaats (terras voor). U kunt er ook voor kiezen te genieten van de beslotenheid en intimiteit van uw eigen gezelschap (terras achter) met uitzicht op de landerijen.

 

OmgevingTijdens uw verblijf kunt u het prachtige natuurgebied van Het Reestdal bezoeken. Hier kunt u met een gids op pad gaan of zelf met een routekaart het gebied verkennen. Een aanrader is de route "Gluur'n bi'j de buur'n. Een bijzonder ommetje over eeuwenoude landweggetjes door karakteristieke buurtschappen, groenlanden, esbosjes en langs wateren. Onderweg mag u in de keuken kijken (gluren) bij verschillende buren. U maakt kennis met een heus struinpad door de zogeheten ‘natte hooilanden’ (zonder vee) rond het riviertje de Reest, waarin u heel dicht langs de veenbeek wandelt. De voormalige hoogveenbeek vormt de ruim 30 km natuurlijke grens van Drenthe en Overijssel. De aangrenzende gronden zijn in het beheer van Het Drentse en Overijsselse Landschap. Het Jodenvonder is één van de mysteries van het Reestdal en onderweg kunt u ooievaars spotten. TREK ER OP UIT en laat u verrassen… Voor wie wil fietsen is de fietstocht "Trap'n a'ver de Riest" zeker een aanrader. U toert door het idyllische beekdallandschap, een voor Nederlandse begrippen uniek gebied, waarin het sterk meanderende voormalige hoogveen grensriviertje de Reest een hoofdrol speelt. De paden gaan zowel door het Drentse als Overijsselse landschap en zijn in elk seizoen begaanbaar.