SlankvastenVakantie

30 Juni 2021 - Circe Lubbers & Monique Solleveld Lubbers & Solleveld

Direct te boeken!

Je verblijft in een 4* hotel met uitzicht op zee en een balkon! Het hotel ligt op het uiterste puntje van Puerto del Carmen direct aan zee en strand. Op 10 minuten lopen vanaf het hotel tref je een hele lange, gezellige winkelboulevard direct gelegen aan het strand en de zee. Het hotel is omgeven door een prachtige, verzorgde botanische tuin met palmbomen met een groot luxe zwembad, ligbedden en een jacuzzi. Ook is er een bijzonder zonnedek op de rotsen gebouwd met ligbedden waar je heerlijk kunt zonnen maar ook gebruik kan maken van het privé strand!


Je kunt gratis gebruik maken van diverse sportfaciliteiten in het luxe sportcomplex wat 100 meter van het hotel ligt. Verder kan je gratis gebruik maken van fitness, sauna, wedstrijdzwembad en de tennisbaan. Wifi is gratis (momenteel) alleen mogelijk in de lobby. Elke maaltijd zal buiten, op het mooie terras, worden genuttigd met uitzicht op zee en de schitterende botanische tuin.


Extra service:


Wij verzorgen buiten het programma om ook extra services; dit zijn betaalde diensten waar je gebruik van kan maken. Afhankelijk van je doelstelling en wensen kan je personal training ontvangen, een specifieke massage of behandeling van onze fysio/manaueel therapeut. Wij plannen de afspraken op locatie. Er zal een manueel therapeut/fysiotherapeut aanwezig zijn die jou intensief en effectief kan behandelen gedurende de week. Hier zijn geen kosten aan verbonden indien deze kunnen worden gedeclareerd bij je zorgverzekeraar.

 

Lanzarote is het kleinste en het meest noordelijke eiland van de Canarische Eilanden en ligt in de Atlantische Oceaan, 115 km westelijk gelegen van het vaste land van Marokko.
Lanzarote, ook wel Isla de Fuego of Vuureiland genoemd, is vooral een ruig eiland met een woest vulkanisch landschap met prachtige lange stranden en heeft zo’n 300 vulkanen. Het eiland kent geen seizoenen en heeft een constante temperatuur van gemiddeld 23 graden overdag! Het regent er nauwelijks! Doordat het eiland vlakbij de evenaar ligt koelt het in de avond af tot gemiddeld 15 graden. Kortom, een perfect klimaat voor (buiten) sporters met als pluspunt de zeer goed geasfalteerde wegen die uitermate geschikt zijn voor een heerlijke fietstocht.