Trekkershut 5 persoons

7 Juli 2021 - Jan Vermeulen

Direct te boeken!

Trekkershut plus,Ideaal voor wandelaars en mountainbikers die Luxemburg willen verkennen! Ook voor de visliefhebbers onder ons een aanrader. Een trekkershut beschikt over 5 bedden met matrassen, een keuken, zithoek en een terrasje. Een trekkershut is een houten chalet en heeft een oppervlakte van ongeveer 18m2.

 

Camping Um Gritt ligt in het hartje van de Ardennen, in het dal van Bourscheid gelegen aan de oever van De Sûre. De camping opgericht in 1971 staat al jaren bekend om zijn mooie natuur, prachtige wandelroutes, viswater en vooral de rust die er heerst.

De groene vallei ligt aan de voet van de burcht van Bourscheid. Een indrukwekkende, natuurlijke omgeving. Het uitzicht op het kasteel is fantastisch. Ook via "point de vue Gringlay" heeft u een prachtig uitzicht op Camping Um Gritt en de burcht Bourscheid.

Voor degene die graag een hengeltje uitgooien bent u bij ons aan het juiste adres. In rivier de Sûre kunt u met een vergunning die te verkrijgen is bij de receptie in alle rust vissen. Wilt u de natuur verkennen per mountainbike? Dat kan natuurlijk ook! Wij beschikken over een aantal mountainbikes. Ook kunt u bij ons terecht voor wandelkaarten. Mocht u het wat hoger willen opzoeken zijn er in de zomer vanaf "point de vue Gringlay" paragliding vluchten. Op de camping zal in het hoogseizoen een animatie programma zijn. Ook kunnen de kinderen spelen in onze speeltuin!

In onze brasserie kunt u terecht voor een kleine kaart en ijsjes! 
Ook voor het afhalen van friet met Nederlandse snacks en pizza's bent u bij ons goed. 
Dit jaar kunt u natuurlijk ook weer de Tour de France onder het genot van een 
Luxemburgse Bofferding bier bewonderen in onze brasserie.