Hotel De Stobbe

31 Mei 2021 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Hotel De Stobbe in Ruinen beschikt over 33 hotelkamers. Drie kamers hiervan zijn speciaal ingericht voor mensen met een lichamelijke beperking. Hierdoor kunt u bij ons optimaal genieten van een vakantie in Drenthe. Het hotel beschikt over het Internationaal Toegankelijkheidssymbool (ITS) voor mindervaliden, zo wordt uw aangepaste vakantie echt een zorgenloze vakantie.
Bij uw verblijf in Hotel De Stobbe hoort een uitgebreid Drenths ontbijt. De ochtendkranten liggen dagelijks voor u klaar op de stamtafel.

 

OmgevingIn de omgeving van Hotel De Stobbe de oude veenkoloniën, eeuwenoude cultuurlandschappen en Nationale Parken zoals Nationaal Park Dwingelderveldtreft, de Nationale parken Weerribben-Wieden, Drents-Friese Wold en de Drenthse Aa. Kortom, de omgeving van Ruinen is een schitterend gebied om wandelend of per fiets te ontdekken. De natuur is er levendig en zeer afwisselend. Neemt u uw eigen fiets mee naar Hotel De Stobbe om te fietsen in Drenthe? Dan kunt u deze gratis stallen in onze overdekte fietsenstalling. Ook kunt u bij ons uw elektrische fiets ook opladen. Ook kunt u op diverse golfbanen in de omgeving terecht, de schaapskudde in Ruinen bezoeken, Vogelpark Ruinen, Wildlife Adventure Zoo in Emmen bezoeken of...........