Casa Baralluga

31 Mei 2021 - Mark Gal

Direct te boeken!

Mas de Baralluga met privé zwembad!
Op zoek naar zon, zee, rust en ruimte? Dan is Mas de Baralluga iets voor u.
Aan de Costa Dorado, 7 km van zee en op 4 kilometer afstand van het dorpje El Perelló ligt dit vakantiehuis. Op een landgoed van 1,1 ha, omringd door een eigen olijfgaard, kunt u genieten vanaf uw terras van het uitzicht op de bergen of de mooi onderhouden tuin. Kortom  een ideale plek voor rustzoekers. En...huisdieren zijn ook welkom.
Dit vakantiehuis van 120 m2 is geschikt voor max. 6 personen en biedt veel privacy. Het terrein is geheel omheind en er is een kennel voor de honden. Het beschutte terras bij het zwembad (6x3 m) heeft zonwering en er staat een grote BBQ. De begane grond van het huis is geschikt voor minder validen. De woon/ eetkamer van 60 m2 is sfeervol ingericht en de keuken is van alle gemakken voorzien.
In de masterbedroom van 12 m2 staat een tweepersoonsbed. Deze slaapkamer op de begane grond en de badkamer met douche, toilet en wastafel is geschikt voor minder validen. In slaapkamer 2 van 12 m2 staan twee een persoonsbedden. De bovenverdieping heeft een entresol, waar zich nog een slaapkamer bevindt, alsook een douche met wastafel en toilet. Via de openslaande deuren komt u op een ruim dakterras met mooi uitzicht. De manager woont vlakbij in het geval u nog vragen of advies nodig heeft. 
Het huis is officieel geregistreerd en erkend als vakantiewoning door de Generalitat de Catalunya.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Zwembad
Open haard
Huisdieren toegestaan

Aantal personen
Maximaal: 6

Het dorpje El Perelló is een levendig dorp met ca. 3000 inwoners. Hier zijn alle faciliteiten te vinden, zoals supermarkten, viswinkels, bakkers, barretjes, café’s, restaurants, museum, olijfolieperserijen en op zaterdagochtend is er markt. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk! Waar betaalt u € 1,20 voor een kop koffie, glas bier of wijn op een terras of eet u tussen de € 10,- en € 20,- een (h)eerlijk (dag)menu inclusief drankjes? Het dorp ligt 7 km van de vissers/ badplaatsjes L’ Ampolla en L’Amettla de Mar in, waar u mooie grote en kleine stranden vindt. Zelfs in het hoogseizoen is het niet overvol en buiten de schoolvakanties is het er bijzonder rustig. De natuur en stranden in deze omgeving zijn niet bedorven door het massa toerisme vanwege de beschermde kust en de drie grote nationale parken: Ebro Delta, Els Ports en Priorat.  U kunt hier nog in alle rust zonnen, watersporten, vissen, wandelen en fietsen. Voor gezinnen met kinderen is er o.a. keuze uit Port Aventura bij Salou, het zeeaquarium in Valencia, het honingmuseum in El Perelló of het eco museum in Deltebre. ´s Avonds kunnen jongeren uitgaan in de disco´s van L´Ampolla, L´Amettla de Mar of Amposta. En…. shoppen of cultuur snuiven kan altijd nog in Barcelona, Valencia, Reus, Tortosa of Tarragona. Kortom: Geniet van dit andere en echte Spanje met zijn overweldigende natuur, rustige stranden, mooie dorpen, goedkope terrasjes en gastvrije bevolking.