Familiehuis Fuchs

9 Mei 2019 - Hans Fuchs

Direct te boeken!

Het huis bestaat uit twee verdiepingen. Beide verdiepingen bestaan uit twee grote slaapkamers, een grote woonkeuken, een badkamer en een toilet. Alle slaapkamers zijn uitgerust met een eigen wastafel. Op de benedenverdieping bevinden zich totaal 8 slaapplaatsen en op de bovenverdieping 6. Daarmee is het huis standaard uitgerust voor 14 personen.
Indeling Op de benedenverdieping kom je binnen via een ruime entree met kapstok en een bankje met schoenenberging. Vanuit de entree stap je in een royale hal (4x4). Vanuit deze hal heb je toegang tot een ruime woonkeuken (4x4,5) met mooi uitzicht over de heuvels en een aparte bergruimte, een badkamer met ligbad, een apart toilet en twee grote woon-/ slaapkamers (5x5 resp. 4,5x5). Beide kamers zijn uitgerust met een lits jumeaux bed een klein zitgedeelte en een apart bed met onderschuifbed. Hierdoor zijn de kamers bruikbaar als woonkamer, maar ook makkelijk om te zetten in een vierpersoons slaapkamer. Beide kamers zijn uitgerust met een wastafel met koud en warm water. Vanuit de hal bereik je via een bordestrap de bovenverdieping. Deze is qua indeling identiek aan de benedenverdieping. De afmetingen van de woon-/slaapkamers zijn iets kleiner, maar nog steeds ruim van opzet. Op deze verdieping bevindt zich een gecombineerde douche met toilet. Vanuit de keuken van het bovenverdieping is het uitzicht nog mooier. Speelruimte Onder het huis bevindt zich een grote kelder over de hele oppervlakte van het huis. De kelder is verdeeld in vier grote ruimtes. Eén van deze ruimtes is ingericht als speelruimte met ping-pongtafel, een tafelvoetbalspel en een klein biljart. Een andere ruimte is ingericht als opslagplaats voor de ski-uitrusting en in de zomer voor fietsen en tuinmeubilair.
TuinRondom onze vakantiewoning ligt een grote tuin (ruim 3000m2). In de winter kun je hier sleeën of een iglo bouwen. In de zomer zijn er volop zon- en schaduwplekken op te zoeken in de tuin en is er volop speelgelegenheid voor de kinderen. In de tuin is een eenvoudig zwembad beschikbaar en is eenvoudig een volleybal of badmintonveldje te creëren. ‘s Avonds is er voldoende gelegenheid om een gezellig kampvuurtje aan te leggen. Hout voor het kampvuur is voldoende aanwezig.