Aquacamping De Rakken

20 Mei 2021 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Deze aangepaste vakantiewoningen liggen op Camping en jachthaven de Rakken. Op een rustig deel van het terrein vindt u vijf vakantiehuisjes. Ze zijn praktisch en eenvoudig  en bieden comfort voor een zorgeloos verblijf. U vindt in de bungalows een badkamer, 3 slaapkamers, een woonkamer (met TV) en keuken voorzien van elektrisch kooktoestel, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. De bungalows van camping en jachthaven de Rakken zijn ingericht voor maximaal zes personen.
Met alle belangrijke voorzieningen op de begane grond, zijn deze bungalows ook zeer geschikt voor ouderen. Alleen in bungalow nummer 1 worden huisdieren toegelaten. de bungalows van camping en jachthaven De Rakken zijn ook tijdens de wintermaanden te huur.
 

 

OmgevingCamping de Rakken ligt op een unieke plek, direct aan het water in het hart van het Friese merengebied. Door de groene inrichting, de rustige sfeer, het comfort van een moderne buitenvakantie en de Friese gastvrijheid, voelt u zich hier direct thuis en helemaal vrij om te kiezen tussen genieten van rust en ruimte, actief zijn of het zoeken van gezelligheid. De ligging is ideaal: in de buurt van de gezellige winkeltjes en terrasjes van Woudsend en op een kruispunt van vaarwegen naar de nabijgelegen Friese meren. Deze prachtige omgeving van camping en jachthaven de Rakken biedt talloze recreatiemogelijkheden. Om uw verblijf nog aangenamer te maken biedt Camping en Jachthaven De Rakken u de mogelijkheid op verschillende manieren van de omgeving te genieten. Combineer uw verblijf in onze vakantiehuisjes of trekkershutten met een dagje varen of fietsen in de prachtige omgeving van Woudsend. Wilt u wat verder weg dan staat de huurauto tot uw beschikking. Horeca en winkels zijn op loopafstand. Vanaf De Rakken vaart u zo met uw eigen of gehuurde boot over de prachtige Friese meren.