De Schotsman campingplaats

18 Juli 2019 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Pal aan het prachtige Veerse Meer ligt RCN de Schotsman. Met zijn sportvelden, speeltuinen en eindeloze watersportmogelijkheden is het park uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen in alle leeftijdscategorieën. Zon, strand en een verfrissend zeebriesje bezorgen je een gevoel van vrijheid, zodat je opgeladen terug naar huis gaat.
Voor alle kampeerders is er op RCN de Schotsman een passende plek om tent of caravan op te zetten. Van zonnige, open plekken aan het water tot beschutte plaatsen op een groen kampeerveld, je hebt altijd voldoende ruimte en alle voorzieningen in de buurt.
Op vertoon van uw invalidenkaart maag u naast de kampeerplaats parkeren.

 

OmgevingTussen de schoonste stranden van Nederland geniet je van de leukste watersportactiviteiten bij RCN de Schotsman, aan het prachtige Veerse Meer. Het park ligt aan het hart van Zeeland, op het voormalige eiland Noord-Beveland. Verschillende dammen en bruggen maken de andere schiereilanden van Zeeland makkelijk bereikbaar. Landelijke dorpjes, historisch erfgoed, prachtige natuurgebieden en brede stranden maken uw vakantie hier enorm gevarieerd. Je kunt dus zorgeloos genieten van de natuur, de zon en het water.