Vakantie Meerlo

9 Juli 2021 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Groepshotel / Groepsaccommodatie De Schuur ligt vast aan het karakteristieke herenhuis van Vakantie Meerlo. De Schuur dateert uit 1600 en is verbouwd tot een nieuw en luxueus verblijf voor 22 personen. In De Schuur bevinden zich 6 slaapkamers, allemaal voorzien van eigen sanitair. De gezamenlijke verblijfsruimte is ruim genoeg om tot 56 personen te verblijven. De Schuur is daarom makkelijk te combineren met Het Herenhuis of ’t Kasteelke ingeval uw groep groter is dan 22 personen. (U kunt contact met ons opnemen als u vragen heeft over deze combinatie.)
Standaard boekt u naast de 22 persoons groepsaccommodatie De Schuur een luxe tweepersoons appartement bij. Dit is het verblijf voor mensen met wensen met betrekking tot npassingen en voorzieningen. Het bevindt zich op de begane grond en is volledig rolstoeltoegankelijk. De zitkamer en keuken zijn ruim ingericht, zodat u zich met rolstoel gemakkelijk kunt bewegen. Hulpmiddelen zijn aanwezig. Heeft u specifieke hulpmiddelen nodig dan overleggen wij graag met u. Aangrenzend aan het appartement is een terras. Voor scootmobielen is er een overdekte stalling met oplaadpunt.
U kunt gratis gebruik maken van de aanwezige hulpmiddelen. Indien u speciale hulpmiddelen of professionele hulp/verzorging nodig heeft kunt u deze via Comfort Zorrg of uw eigen ziektekostenverzekering regelen en op het vakantieadres laten bezorgen.

 

Omgeving Vakantie Meerlo ligt in Noord Limburg aan het natuurgebied "De Oude Maasarm". Een uitvalsbasis voor zowel een rustige als een actieve vakantie., Het ligt 8 km verwijderd van Horst en Venray, 17 km vanaf Venlo en 15 minuten rijden van airport Niederrhein. Vanaf de vakantiewoning is het 15 tot 20 minuten rijden naar de vele mooie wandelgebieden het Nationaal park Maasduinen.