Kampeerplaatsen op Mini Camping

26 November 2019 - Saskia Lammers

Direct te boeken!

Onze mini camping is het gehele jaar geopend, wij hebben plek voor maximaal zes kampeermiddelen.
Komt u zonder reservering? Dan graag een dag voor aankomst even bellen, dan zorgen wij dat we thuis zijn en de boiler voor warm water aan staat.
We hebben geen vaste plaatsindeling. Komt u met de tent en wilt u in het bos kamperen, dan is dit geen probleem, alleen heeft u dan niet de luxe van electriciteit.
Op het terrein is een toiletgebouw met één wc en één douche (inpandig hebben wij één badkamer met aankleedgedeelte voor de allerkleinsten gerealiseerd en zijn nog 2 toiletten).
Bij het toiletgebouwtje op de camping is ook de afwasplaats. 
 
Ook gasten van de camping kunnen gebruik maken van de faciliteiten die de Chambre d'Hôtes biedt.
U kunt hierbij denken aan een lekker ontbijt, uitleen van spelletjes/ boeken en de warmte van de openhaard bij minder mooie dagen of juist de koele plek van de groepsruimte op warme dagen.
Wij hebben een groot terras waar u kunt genieten van de zon of juist een plekje in de schaduw kunt vinden.
Helaas kent het campingterrein weinig schaduwrijke plaatsen, maar wij zullen er alles aan doen om mee te denken met uw wensen. (bijvoorbeeld een slaapplek creëren voor de allerkleinsten in de schaduw).
 
Heeft u een dag geen zin om te koken, dan kunt u zich aanmelden voor de Tbale d'hôtes (mee- eten).
Wij bieden ook een broodbestel service

 

Houdt u van rust, ruimte, dieren en natuur? Dan is Moulin Ecurades wellicht de plek die u zoekt. De erfgrens is een riviertje. We zitten in een soort van dal, vanaf onze camping zal u altijd naar boven moeten rijden / fietsen. In onze directe omgeving zijn boeren, we wonen dus op het platteland. De stallen zijn op meer dan een kilometer afstand, dus daar is geen overlast van. Dichtsbijzijnde supermarktje & bar op 4 km Dichtsbijzijnde intermarche op 12 km