Zorgchalet 'Tussen de Diepen'

7 Juli 2021 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Op Camping Tussen de Diepen zijn in 2015 de eerste twee luxe en comfortabele Zorgchalets (max 6 personen) in gebruik genomen. Deze ruime, rolstoeltoegankelijke chalets zijn drempelvrij, hebben brede deuren en zijn compleet ingericht en voorzien van aangepast sanitair, inclusief beugels bij de wc. In de chalets kunt u gebruik maken van gratis draadloos internet. De camping biedt ook mensen met een lichamelijke beperking de mogelijkheid om samen met vrienden en/of familie te genieten van het campinggevoel op onze gezellige camping.
Met de juiste zorg, zorgeloos op vakantieHeeft u zorg nodig? Dit kan op aanvraag worden geregeld via regionale zorgaanbieder Zorggroep Oude en nieuwe Land. En om uw vakantie nog aangenamer te maken, levert de camping – naast de vereiste zorg – ook een dienstenpakket waaruit u kunt kiezen. Zo heeft u niet alleen een passend vakantiechalet, maar ook een compleet diensten, vermaak- en zorgpakket, waardoor u optimaal van uw vakantie kunt genieten!
 Het zorgchalet is zeer compleet ingericht. Linnengoed dient u echter zelf mee te nemen. 

 

Omgeving Watersportcamping 'Tussen de Diepen' is gelegenop een unieke locatie, grenzend aan het pitoreske en monumentale 'Zuiderzeestadje' Blokzijl en geheel omringd door een prachtig natuurgebied: het natuurreservaat De Wieden, en het Nationaal Park De Weerribben. Een gebied met meertjes, poelen en vele kleine eilandjes. In totaal beslaan deze natuurgebieden ca. 15.000 hectare met zo'n 400 km vaarweg met vele meren en moerasgebieden. Geniet van rust en prachtige natuur en bezienswaardigheden in de kop van Overijssel. De camping heeft goede (horeca)voorzieningen. Geniet na een dag op of aan het water, van een hapje en een drankje op het terras, in onze gezellige bar/ eetcafé of haal een snelle hap in de snackbar. Haal 's morgens verse broodjes in de campingschop. Ook een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen is op 500 meter van de camping.