Het Timmerholt Landhuis 115 + sauna

4 Juli 2021 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Luxe toegankelijke achtpersoons vakantiewoning Landhuis 115Deze mooie ruime 8 persoons vakantiewoning ligt direct aan het water. Beschikt over een luxe keuken en eigen sauna. De begane grond in dit vakantiehuis is geheel aangepast en rolstoeltoegankelijk. Ook het terras aan het water is rolstoeltoegankelijk. In de luxe keuken heeft u o.a. de beschikking over een vaatwasser, combi-oven/magnetron, waterkoker, Senseo en filter koffiezetapparaat.
De tweepersoons slaapkamer op de begane grond is voorzien van een hoog/laag bed en een boxspring. In de bijbehorende luxe badkamer beschikt u over een verhoogd toilet met uitklapbare beugels aan beide zijde, een inloop (inrij) douche met grepen aan de muur en een inklapbaar douchestoeltje. De wastafel is voorzien van een kantelbare spiegel en de klapdeur is vervangen door een schuifdeur en alle electrische schakelaars makkelijk bereikbaar. In de benedenhal is nog een apart toilet. In de woonkamer beschikt u over een flatscreen TV, radio/cd- en DVD speler. Via de terrasdeur komt u op het terras waar u  beschikt over een tuinset met parasol. De ruime berging is van buitenuit toegankelijk. Hier heeft u de beschikking over een wasmachine en wasdroger.
Op de bovenverdieping zijn drie slaapkamers (1 x 1, 1 x 2 en 1 x 3 boxsprings) en een tweede badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de verdieping beschikt u over een eigen ruime sauna. Zelfs het terras aan het water is geheel bereikbaar met een rolstoel. Alle landhuizen op Timmerholt bieden u gratis draadloos internet.

 

OmgevingMidden in al het moois wat Drenthe te bieden heeft, ligt Vakantiepark Het Timmerholt. De 1200 km fietspaden, die de provincie rijk is, zijn direct vanaf het park te bereiken. Heide en bos en aantrekkelijke dorpen liggen onder handbereik en alle highlights van de provincie liggen op fietsafstand. Het herinnerkingskamp Westerbork, het Hunebedcentrum in Borger en Dierenpark Emmen zijn allemaal een dagtocht waard.