Zwieseborg Hotelkamer Miva

19 Mei 2021 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Het unieke 19e eeuwse karakter van Landhoeve Zwieseborg is duidelijk zichtbaar in ons hotel. Het hotel bevindt zich in een rijksmonumentale boerderij met een authentieke voorkamer. U overnacht op een unieke plek. Een plek waar in 2005 de koeien nog op stal stonden. De hotelkamers van de Zwieseborg zijn goed toegankelijk voor gasten met een handicap en kunnen waar nodig worden voorzien van extra zorgfaciliteiten.


De eenpersoonskamer is ingericht met een eenpersoons hooglaagbed,  zitje, flatscreen-tv en een wastafel. Daarnaast is er (gratis) wifi. Gasten kunnen gebruik maken van de luxe, moderne, aangepaste badkamer op de gang (voor eigen gebruik), voorzien van bad, douche en toilet. Koffie/thee voorzieningen en een minibar zijn te vinden in de gezamenlijke oude woonkamer.


Landhoeve Zwieseborg staat voor comfortabel overnachten in ons hotel of een ontspannen vakantie op de camping of in ons gezellige logeerhuis. Maar ook voor heerlijk eten, een piekfijn verzorgd feest of zakelijke bijeenkomst op een prachtige locatie. Wat u ook wilt, u bent in ieder geval verzekerd van een zorgeloos verblijf. Want wij maken het onze gasten graag naar de zin. Ook als u of één van uw reisgenoten bijzondere zorg nodig heeft. 

 

Omgeving
Ook de omgeving van de landhoeve biedt volop recreatieve mogelijkheden. Attractiepark Slagharen, Plopsaland, Tuinen van Mien Ruys, Vijvertuinen van Ada Hofman, Brouwerij Mommeriete, of gezellig een dagje Hardenberg. Er is genoeg te beleven!  Hardenberg is een uitgestrekte gemeente waar u veel verschillende landschapstypen aantreft. Dit maakt Hardenberg tot een geweldig gevarieerd wandelgebied waar u na iedere bocht weer verrast wordt door het landschap. Wat dacht u van een stevige wandeling door het idyllische Reestdal? Of gaat u liever voor een tocht langs het pittoreske buurtschap Rheeze met zijn eeuwenoude rietgedekte boerderijen. Wandelen met uitzicht op de rivier de Vecht behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.