Hotel De Arendshoeve

2 Juli 2021 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Middenin de Krimpenerwaard, in Bergambacht, op nog geen 30 minuten van Rotterdam en Utrecht, vindt u Hampshire hotel De Arendshoeve. Dit viersterrenhotel en -restaurant van internationale klasse is een ideale plek om één of meerdere dagen tot rust te komen.
Trakteer uzelf op de extra comfort Deluxe Suites van viersterrenhotel De Arendshoeve. Met een oppervlakte van ruim 50 m2 overnacht u als een vorst.
Een luxueuze zithoek. Het zijn de pluspunten die uw verblijf in onze Deluxe Suite extra aangenaam maken. Voor één of meerdere overnachtingen. In elke, uniek ingerichte suite vindt u standaard de modernste faciliteiten, zoals:
Boxspringbedden, een riante fau­teuil, een flatscreen-smarttelevisie, een mini­bar en een koffie-theeapparaat, een mod­erne ruime bad­kamer met inloop­douche, aan­ge­naam grote en zachte bad­stof bad­hand­doeken en luxe bad­pro­ducten, een föhn, een broeken­pers, een bureau, draad­loos inter­net, een tele­foon, een vei­lighei­d­skluis
 
 

 

OmgevingOntdek de KrimpenerwaardVlakbij, tussen Rotterdam en Gouda, ligt misschien wel het best bewaarde geheim van Nederland: de Krimpenerwaard. Een gebied met een ongekende charme en eigenheid, waar u heerlijk kunt onthaasten in een oase van rust en ruimte. De Krimpenerwaard is verrassend veelzijdig. Zo kunt genieten van het prachtige Hollandse veenweidelandschap, weidenatuur, diverse recreatiegebieden en natuurlijk sfeervolle dorpjes en historische stadjes. U kunt er eindeloos fietsen, wandelen en varen. Om u te helpen bij uw ontdekkingstocht door dit gebied, is de KoeKaasRoute voor u uitgezet. De route voert langs plekken waar het agrarisch verleden nog voelbaar is: langs oude boerderijen en over historische wegen van Rotterdam en Capelle aan den IJssel via de weilanden en (kaas)boerderijen in de Krimpenerwaard naar de mooie kaasstad Gouda en weer terug. Overige suggesties: Zilverstad Schoonhoven, kaas/ en kaarsenstad Gouda, Molens van Kinderdijk, winkelen, fietsen........