Het Timmerholt Landhuis 73 + sauna

26 Juni 2021 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Luxe vierpersoons vakantiewoning met Sauna, wellness badkamer en zonnebank
Ruime vierpersoons rolstoeltoegankelijke vakantiewoning met luxe open keuken met vaatwasser, combi oven/magnetron, waterkoker, Senseo en filterkoffiezetapparaat. De begane grond van de woning is volledig aangepast voor rolstoelgebruik. De verdieping heeft brede schuifdeuren i.p.v. draaideuren, alle schakelaars zijn goed bereikbaar vanuit een rolstoel, de ruime sanitaire ruimte heeft een verhoogd toilet met beugels, wastafel met kiep/kantel spiegel en een inloop (inrij) douche met douchestoeltje en beugels. De slaapkamer is standaard voorzien van een hoog/laag bed. De woonkamer is voorzien van een flatscreen, radio/cd- en dvd-speler. De schuifpui biedt u toegang tot het terras met tuinset en parasol. In de van buitenaf bereikbare berging heeft u een wasmachine tot uw beschikking.
Op de verdieping is een slaapkamers met twee boxsprings en een wellness kamer met douchecabine, zonnebank en sauna. Hier is ook een tweede toilet. Alle landhuizen op Timmerholt bieden gratis draadloos internet.

 

OmgevingMidden in al het moois wat Drenthe te bieden heeft, ligt Vakantiepark Het Timmerholt. De landhuizen liggen voor 80% met de tuin direct naar het zeer visrijke recreatiemeer. De 1200 km fietspaden, die de provincie rijk is, zijn direct vanaf het park te bereiken. Heide en bos en aantrekkelijke dorpen liggen onder handbereik en alle highlights van de provincie liggen op fietsafstand. Het herinnerkingskamp Westerbork, het Hunebedcentrum in Borger en Dierenpark Emmen zijn allemaal een dagtocht waard.