B&B Pension Perruque

16 Mei 2021 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Slapen in het oude politiebureau van Koudum met tien luxe 'cellen' waarvan er twee zijn aangepast voor rolstoelgebruik. Comfortabele kamers met een mooie rolstoeltoegankelijke badkamer, smart TV, koffie / thee faciliteit, WiFi. Centraal in de B&B een gezellige woonkamer met houtkachel. Hier wordt ook het ontbijt geserveerd. Ruim terras aan de achterzijde waar 's zomers heerlijk in het zonnetje het ontbijt wordt geserveerd.


Kamer aan de achterzijde van het oude politiebureau, eigen terras met zitje op de zuidzijde. Een ruime kamer is geschikt voor de minder valide gast. De badkamer is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Wastafel geschikt voor rolstoelgebruikers en het toilet heeft steunen aan weerszijden. In de douche kan een zitje opgehangen worden aan de aanwezige rail. Deze kamer heeft twee boxspringbedden en met een eigenwijs bankje achter het bed, twee comfortabele stoelen en een bureautje.

 

Omgeving
Perruque is gevestigd in het dorp Koudum, in het groene hart van Zuidwest Friesland. De elfstedenstadjes Hindeloopen, Stavoren, Workum en Sloten zijn op fietsafstand van de B&B. Koudum ligt midden in het waterrijke en fietsvriendelijke gebied van Friesland. Vanuit diverse plaatsen kunnen onze gasten opstappen voor ene heerlijk tochtje op de Friese wateren of bij Perruque een (E-bike) fiets huren of een scootmobiel (op aanvraag).