B&B Altijd Genieten 2-4 personen

8 Juli 2021 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!



’s Ochtends is het genieten van een uitgebreid ontbijt aan een sfeervolle tafel. De woon- en leefveranda biedt uitzicht op de mooi verzorgde tuin. De perfecte omgeving om volledig te ontspannen. Bij zonnig weer is er natuurlijk de mogelijkheid om buiten te ontbijten.


Handig is de privé keuken die ter beschikking staat van de gasten. Dit geeft de gasten vrijheid en creëert het “thuis” gevoel. Met een ligging net buiten het dorp, zijn eigen inkopen doen een haalbare uitstap.


Er is mogelijkheid tot het gebruik van wifi en TV. Voor de elektrische fietsen is er een laadpunt beschikbaar. Daarnaast is de volledige B&B voor iedereen toegankelijk, door perfecte integratie van faciliteiten.

De Molentjesbrug kamer is op de begane grond gelegen, het is een ruime, stijlvol ingerichte kamer waar tot 4 gasten kunnen verblijven. De kamer is voorzien van 2 aangepaste bedden die tot een tweepersoonsbed kan omgevormd worden. De badkamer is voorzien van toilet en inrijdouche, daarnaast zijn alle faciliteiten voorzien die kunnen aangepast worden aan de noden van de gasten.

Deze kamer kan een geheel vormen met de Jaxssensbrug kamer voor uitbreiding naar 6 slaapplekken. Een stevige klapdeur doet dienst als afscheiding. Indien u dit wenst kunt u ons mailen: info@zonderbeperking.nl Deze kamer is  voorzien van kluis, TV, wifi, koelkast en haardroger.

Alle kamers worden verhuurd met ontbijt. De woon- en leefveranda doet dienst als ontbijtruimte.
Rustige honden zijn toegestaan indien vermeld bij de reservatie.
Assisterende honden zijn altijd toegestaan.
Check- in: tussen 16h en 20h, Check- out: voor 10:30h


 



 

Omgeving
Op elke kamer ligt een infomap met informatie over Moerkerke en omstreken. Alle wandel- en fietsroutes, eetgelegenheden, … zijn toegankelijk voor gasten met een beperking. Daarnaast is er ook een mogelijkheid tot paardrijden en Damme Golf is op wandel- en fietsafstand van de B&B gelegen.

Wanneer u fietsen of vespa’s wilt reserveren kan uw gastvrouw of de toeristische dienst Damme dit voor u regelen. Gelieve dit tijdig te laten weten voor gegarandeerd plezier.